Головна  →  Новини  →  14 травня 2015

Керівники ОСНів столиці роз’яснюють киянам порядок отримання субсидій на житлово-комунальні послуги

Департамент суспільних комунікацій залучає керівників органів самоорганізації населення Києва до інформаційно-роз’яснювальної роботи з мешканцями своїх мікрорайонів щодо оформлення субсидії на житлово-комунальні послуги.

До цієї роботи вже долучилася керівник ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Картвелішвілі, 3-б» Олена Герцева: «Ми пояснюємо людям кому призначена субсидія, куди звернутися за отриманням, які документи надати, як правильно розрахувати і заповнити заяву та декларацію для отримання житлової субсидії, який механізм її отримання, на який період вона надається та ін. При цьому особливу увагу звертаємо на відповідальність громадян за достовірність наданої у документах інформації. В разі необхідності, надаємо бланки заяв і декларацій».

Щоб максимально надати допомогу людям, керівниця ОСН щодня з 7 години ранку проводить індивідуальний прийом громадян.

«У зв’язку з введенням спрощеного субсидіювання, на місцях очікується велика кількість звернень громадян для отримання субсидій, тому ми розуміємо необхідність мобілізувати всі інформаційні ресурси, щоб допомогти людям у вчасному і правильному оформленні відповідних документів», ‒ зазначив начальник відділу з питань місцевого самоврядування Департаменту Віктор Галета.

Перейти до спискуВерсiя для друку