Головна  →  Заходи  →  15 травня 2015

Громадські заходи у Києві на 16‒18 травня

16 травня

З 10:35 до 21:10 на Михайлівській площі проходитимуть заходи з нагоди відзначення Дня Європи в Україні. О 19:30 на Михайлівській площі відбудеться виступ Державного академічного оркестру «РадіоБенд Олександра Фокіна» та Світлове шоу.

З 09:00 протягом дня біля Національного музею історії України, на Пейзажній алеї, Андріївському узвозі, Поштовій площі проходитимуть заходи в рамках акції «День Вуличної Музики».

З 11:55 на вулиці Хрещатик стартує велопробіг «Критеріум до Дня Європи», який проходитиме за маршрутом: від вул. Трьохсвятительської до Бессарабської площі.

З Михайлівської площі о 12:00 стартує легкоатлетичний пробіг «EuroRun 2015», який проходитиме за маршрутом: Михайлівська площа ‒ Львівська площа ‒ вул. Ярославів Вал ‒ Михайлівська площа.

На території мототреку «Пирогів» (вул. Червонопрапорна, 188) проходитиме спортивно-розважальний захід «Гонка нації».

З 10:00 за адресою: вул. Тверський тупик, 6/8 місцеві жителі Печерського району проводитимуть захід «ДоброДвір».

З 10:00 на Майдані Незалежності та Алеї Героїв Небесної Сотні Київський міський комітет дитячих громадських організацій проведе урочистий прийом дітей у скаути та «Лінійку пам’яті Героїв Небесної Сотні».

З 10:00 в парку ім. Тараса Шевченка проходитиме соціальний фестиваль «Всі разом ‒ за сім’ю!», приурочений до Дня сім’ї та Міжнародного тижня подружжя.

З 11:00 в парку ім. М.Островського (Повітрофлотський проспект, 31) проходитиме культурно-спортивний захід «Змагання з перетягування канату».

З 12:00 біля Арки Дружби народів пройде фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

О 13:00 в парку ім. О.С.Пушкіна відбудеться святкування відкриття мотосезону ‒ 2015 у м. Києві.

О 15:00 поряд з будівлею Національної опери України (вул. Володимирська, 50) розпочнеться акція «Велопарад дівчат». Велозаїзд проходитиме за маршрутом: вул. Володимирська, 50 ‒ Контрактова площа (пам’ятник П.Сагайдачному) ‒ Труханів острів.

У Національному комплексі «Експоцентр України» проходитиме профорієнтаційний інтерактивний дитячий захід «Місто професій».

З 19:00 у Національній опері України відбудеться концерт «Gala Rossini» до Дня Європи.

17 травня

О 20:00 на Майдані Незалежності відбудеться акція-реквієм «Запали вогник у своєму серці», присвячена вшануванню жертв депортації кримськотатарського народу.

18 травня

О 19:30 на Майдані Незалежності розпочнеться Всеукраїнський скорботний мітинг з нагоди вшанування пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу (71-і роковини депортації).

Перейти до спискуВерсiя для друку