Головна  →  Новини  →  15 травня 2015

Начальник відділу комунікацій з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій Наталія Петрова поділилася досвідом з колегами із регіонів

Як в Україні цього року відзначатимуть День Європи говорили під час міжрегіональної відеоконференції, яка пройшла на базі Київського міського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Своїми думками та досвідом ділилися колеги з Києва, Чернігова, Херсона та Чернівців.

Учасники конференції мали змогу розказати власні історії відзначення Дня Європи у їх містах, поділитися цьогорічними планами, почерпнути чимало нових ідей у своїх колег.

Що цікавого підготувала міська влада у столиці розповіла начальник відділу комунікацій з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій Наталія Петрова:

‒ Цього року День Європи відзначає свій 30-тирічний ювілей. Цей ювілей – наше спільне свято, тому що Україна зробила свій вибір – свідомо обрала курс на утвердження демократичних принципів, інтеграцію до європейських інституцій. З кожним роком столиця України вітає Європейське Співтовариство на все більшому та яскравішому рівні – постійно зростає кількість учасників свята, а заходи вирізняються яскравою різноманітністю. Міська влада доклала максимум зусиль, аби зробити це свято водночас веселим та пізнавальним, цікавим для усіх ‒ від малечі до дорослого.

Перейти до спискуВерсiя для друку