Головна  →  Заходи  →  20 травня 2015

Спеціалісти управління преси та інформації Департаменту суспільних комунікацій беруть участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції «Дні інформаційного суспільства ‒ 2015»

20 травня головний спеціаліст відділу аналізу інформації та видавництва Святослав Трубенок візьме участь у науково-практичному семінарі «Використання Google-технологій в системі органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

В ході семінару обговорюватимуться наступні питання:

- Досвід ефективного впровадження Google-технологій державними адміністраціями і органами місцевого самоврядування Херсонщини.

- Новий формат комунікації з місцевими громадами через інтерактивні Google-мапи.

- Веб-сайт як інструмент ефективної комунікації органів державної влади та органів місцевого самоврядування з громадянами.

У роботі візьмуть участь слухачі Інституту державної служби та місцевого самоврядування Національної академії державного управління при Президентові України; директори регіональних Центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій; викладачі регіональних інститутів НАДУ.

Перейти до спискуВерсiя для друку