Головна  →  Заходи  →  22 травня 2015

Громадські заходи у Києві на 23 ‒ 24 травня

23 травня

З 9:00 на території НСК «Олімпійський» проходитиме Всеукраїнська спортивна акція «Олімпійський день – 2015».

З 9:00 від Кловського узвозу, 8 стартує квест «Шляхами революції гідності», організований Українським державним центром позашкільної освіти.

З 11:00 у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український Дім» проходитиме фестиваль української академічної музики «За єдину європейську країну».

Об 11:00 розпочнеться урочиста хода учасників Всеукраїнської акції, спрямованої на патріотичне виховання дітей та молоді, до могили Героїв Крут. Київський міський комітет дитячих громадських організацій проводитиме мітинг пам’яті Героїв-борців за незалежність України.

З 11:00 на вул. Хрещатик проходитиме спортивний захід «Молодіжний жим лежачи».

З 12:00 за адресою: вул. Алма-Атинська, 39-А проходитиме концерт учнів клубу позашкільного навчання та розвитку «Успіх».

О 12:30 у Центральному парку культури і відпочинку (біля естради Міського саду) розпочнеться дитячий творчий захід «Мистецька палітра Києва».

З 15:00 на вул. Хрещатик проходитиме спортивно-розважальний захід «FunUp».

У суботу та неділю в парку «Дружби народів» («Екстрім парк») проходитиме чемпіонат України зі стронгмену серед чоловіків.

У парку «Партизанська слава» проходитимуть дитячі велоперегони «Дивогонка».

24 травня

З 9:00 у «Пасажі» традиційно проходитимуть зйомки телепередачі «Караоке на Майдані».

О 13:00 від скверу біля станції метро «Золоті Ворота» стартує «Мегамарш у вишиванках», який проходитиме за маршрутом: станція метро «Золоті Ворота» ‒ Софіївська площа ‒ Михайлівська площа ‒ Європейська площа ‒ Арка дружби народів, і завершиться концертною програмою «Небо одне на всіх».

У Центральному парку культури і відпочинку протягом дня в рамках фестивалю «Kyiv Open Air» проходитимуть фотовиставки, лекції та концертні виступи.

Перейти до спискуВерсiя для друку