Головна  →  Заходи  →  26 травня 2015

До уваги інститутів громадянського суспільства: сьогодні ‒ останній день подання документів для участі в установчих зборах по формуванню нового складу Громадської ради при КМДА

За інформацією Департаменту суспільних комунікацій, станом на 9 ранку 26 травня до ініціативної групи з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу Громадської ради при КМДА подано 269 заяв від інститутів громадянського суспільства.

Наразі експертною робочою групою проводиться юридична експертиза поданих документів, за результатами якої ініціативною групою буде прийнято рішення про допуск інститутів громадянського суспільства до участі в установчих зборах по формуванню Громадської ради.

Список кандидатів – представників ІГС для участі в установчих зборах по формуванню нового складу Громадської ради при Київській міській державній адміністрації будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті.

Нагадуємо, прийом документів проводиться до 26 травня включно за адресою: вул. Хрещатик, 36, кім. 116-а в робочі дні з 10.00 до 17.00. Контактні особи: Марієн Ігор Степанович ‒ голова Ініціативної групи, Валєєва Ольга Іванівна ‒ секретар Ініціативної групи, тел.: (044) 202-74-39, e-mail: [email protected]. З порядком подання заяв для участі в установчих зборах можна ознайомитися у Повідомленні ініціативної групи.

Перейти до спискуВерсiя для друку