Брифінги та прес-конференції у Києві 29.12.2016

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

11:30

"Новорічна ялинка - 2017. Підсумки моніторингу ялинкових базарів".

Під час заходу фахівці асоціації  розвінчають міф про чіповані ялинки, продемонструють засоби контролю за новорічними деревами,  проаналізують результати моніторингу ялинкових базарів. Будуть обговорені питання: Уподобання домогосподарств  щодо вибору новорічної ялинки (результати вибіркового опитування)

Учасники  Ростислав  Цирень , президент  Асоціації виробників систем опломбування. АВСО - громадська організація, створена у 2006 році, до складу якої увійшли провідні національні виробники сучасних номерних засобів опломбування та маркування. 

(вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). [email protected], www.avso.org.ua. Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

13:30

«ЖК «Флагман» і ЖК «Родинний затишок»: 4000 сімей в очікуванні своїх квартир «б'ють на сполох»!

У постраждалих від забудови Войцеховського останню надію забирають чиновники КМДА». Прес-конференція, присвячена ситуації навколо будівництва ЖК «Флагман» і ЖК «Родинний затишок». В результаті рейдерського захоплення будівництва охоронною організацією, яка пов'язана з чиновниками КМДА вищого рангу, 4000 сімей в очікуванні своїх квартир «б'ють на сполох».

Учасники: інвестор-вкладник, член робочої групи, голова ЖБК «НАШБУД РЗФ» Микола Хоріс; інвестор-вкладник, член робочої групи, юрист ЖБК «НАШБУД РЗФ» Едуард Манко та ін.

(вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

 ГЛАВКОМ 

12:00

Прес-конференція на тему: «Свята наближаються! Як їх зустріти і залишитися живим?»

Запрошена говоритиме про новорічне та різдвяне меню, щоб все було смачне і корисне для здоров’я; проблема переїдання та зловживання алкоголем, і як врятувати свій організм.

Запрошена: Оксана Скиталінська, лікарка-дієтолог

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER 

10:00

Тема: «Що таке Національний перелік основних лікарських засобів і навіщо він потрібен?»

 

Доктор Уляна Супрун, в.о. міністра охорони здоров’я України
Роман Ілик, заступник міністра охорони здоров’я України
Олександра Олещук, голова Експертного комітету з відбору та використання основних лікарських засобів Міністерства охорони здоров’я України, завідувач кафедри фармакології та клінічної фармакології Тернопільського медичного університету імені І. Горбачевського

10:30

Тема: «Третя річниця поїздки Автомайдану до Межигір’я»

 

Роман Маселко, адвокат Автомайдану
Андрій Горбаль, виконавчий директор Українського центру суспільних даних

11:00

Тема: «Дипломатичні підсумки 2016 року»

 

Геннадій Максак, голова Ради зовнішньої політики «Українська призма»
Ганна Гопко, народний депутат України (позафракційна), голова комітету Верховної Ради України у закордонних справах
Олександр Сушко, науковий директор Інституту Євро-Атлантичного співробітництва, Голова Правління Міжнародного фонду «Відродження»

12:00

Проект Українського кризового медіа-центру «Речник мирного життя»

 

 

12:30

Полковник Олександр Мотузяник, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

13:00

Тема: «Діти та військові» – прем'єра документальної вистави за участі учнів з прифронтових міст Донбасу та українських військових. Проект Театру Переселенця та Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив»

 

Наталія Ворожбит, автор проекту
Енн Метсон Гаус, заступник голови місії посольства Канада в Україні
Георг Жено, автор проекту, режисер (скайп-включення)
Алік Сардарян, режисер (скайп-включення)  

 ІНШІ

13:00

Прес-конференція на тему: «Соціально-економічні підсумки 2016 року: чи будуть українці жити краще?»

 

Учасники: Андрій Павловський - експерт з питань соціальної політики, Андрій Новак - голова Комітету економістів України, Андрій Золотарьов - керівник Центру «Третій сектор», Олександра Решмеділова - провідний аналітик международногоінформаціонно-аналітичного «Центру Росія-Україна» (ЦРУ).

ГолосUA, вул. Бастіонна, 5/13 (вхід з вул. Курганівська).

Акредитація до 18:00 28 грудня: (044)284-57-62

14:20

Брифінг ініціаторів гуманітарної акції «Холодне серце» вас зігріє на Різдво!»

Оганізатори вистави та благодійники повідомлять про підтримку вихованців дитячого будинку сімейного типу та дитячого притулку Київщини…

 

Учасники: координатор освітніх і культурно-просвітницьких програм екуменічного служіння Християнська служба порятунку Олександр Кривенко; продюсер вистави «Холодне серце» Геннадій Солодов; представники дитячого будинку сімейного типу та дитячого притулку.

 

Міжнародний центр культури та Мистецтв (Жовтневий палац), алея Героїв Небесної Сотні, 1.

Акредитація до 12:00 29 грудня: (063)241-36-81, [email protected] (з поміткою в темі «акредитація - «Холодне серце» вас зігріє на Різдво!»),  за посиланням.

17:00

Презентація виставки «Спокуси Ієроніма Босха»

Виставка присвячена пам’яті одного із найбільш відомих і загадкових майстрів Північного Відродження, нідерландського художника Ієроніма Босха, 500-річчя від дня смерті якого найвідоміші музеї світу відзначають протягом 2016 року.

Експозиція ознайомить глядачів з унікальною копією знаменитого триптиху Ієроніма Босха «Спокуса Святого Антонія», яка є однією з найбільш ранніх і відноситься до початку 16 ст.

 

 

Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків, виставкові зали Східної  колекції (вул. Терещенківська, 17).

Перейти до спискуВерсiя для друку