Головна  →  Новини  →  9 лютого 2017

Департамент суспільних комунікацій розпочав підготовку Київського Форуму організацій громадянського суспільства

Департамент суспільних комунікацій розпочав підготовку Київського Форуму організацій громадянського суспільства

Про це йдеться у розпорядженні Київської міської державної адміністрації від 07.02.2017 № 139 «Про утворення Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2017 році Київського Форуму організацій громадянського суспільства».

Крім того, затверджено склад організаційного комітету з підготовки та проведення Форуму у 2017 році, до складу якого увійшли представники міської влади та громадських організацій.

Співголовами Організаційного комітету призначено заступника голови КМДА Олексія Резнікова та керівника апарату КМДА Володимира Бондаренка, секретарем – директора Департаменту суспільних комунікацій Марину Хонду.

‒ Роботу з організації Форуму вже розпочато. Його проведення сприятиме налагодженню комунікації й обміну досвідом між громадськими організаціями, а також більш ефективній взаємодії громадськості та органів міської влади. Київський Форум стане потужною платформою для обговорення важливих питань і визначення трендів розвитку громадського сектору на найближче майбутнє, ‒ зазначила Марина Хонда.

Перейти до спискуВерсiя для друку