Головна  →  Новини  →  12 травня 2017

Департамент суспільних комунікацій підтримує інформаційно-роз’яснювальну кампанію про безвізовий режим із країнами Європейського Союзу

Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій.

Зокрема, 11 травня, в Україні почалася загальноукраїнська комунікаційна кампанія з візової лібералізації із країнами Євросоюзу під гаслом «Відкрий Європу», в рамках якої запрацювала інформаційна платформа вебсайту www.openeurope.in.ua.

В межах кампанії заплановано дії з роз’яснення правил та переваг безвізового режиму, перетину кордону та перебування в ЄС. Крім цього, на сайті кампанії є окремі розділи для мандрівників із дітьми, для мешканців анексованого Криму та непідконтрольних уряду територій Донбасу, для тих, хто планує навчатися і працювати в ЄС. Також можна знайти відповіді на найпоширеніші запитання або задати власне. Департамент суспільних комунікацій залучає для поширення інформації міські ЦНАПИ, де кияни знайдуть інформацію роз’яснювального характеру.

Інформаційна кампанія про безвізовий режим з ЄС фінансується Представництвом Європейського союзу в Україні та триватиме до кінця 2018 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку