Головна  →  Заходи  →  10 червня 2015

Фотовиставки як сучасний комунікативний майданчик. Віддайте свій голос за кращу фотографію!

У Національному музеї Тараса Шевченка (бульвар Тараса Шевченка, 12) почала працювати виставка World Press Photo’15. З 10 по 30 червня тут можна побачити роботи двадцяти двох українських фотожурналістів, які через свої фотороботи розповідають про драматичні події, які пережила наша країна в минулому році.

Паралельно з виставкою «Український виклик», будь-хто може ознайомитися з фотороботами на спеціально створеній онлайн-платформі, а також віддати свій голос за найкращу з фотографій.

World Press Photo ‒ найавторитетніший міжнародний щорічний огляд фотожурналістики, який багато в чому визначає    стандарти професії. Щороку міжнародне незалежне журі, що складається з професійних фотографів і фоторедакторів ЗМІ, оцінює роботи претендентів у 9-ти різних категоріях, представлені фотожурналістами, агентствами, газетами і журналами з усіх куточків світу.

Уперше в історії конкурсу Україна приймає виставку на початку світового турне, майже відразу після її презентації у Голландії ‒ країні-організаторі.

Детальніше за посиланням.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку