Брифінги та прес-конференції у Києві 06.07.2017

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УНІАН

Адреса: вул. Хрещатик, 4
 

10:30

«Хто хоче відібрати майбутній центральний храм у Всеукраїнського Союзу Церков євангельських християн-баптистів України?».

Мова піде про ситуацію навколо центрального  храму  Всеукраїнського Союзу Церков євангельських християн-баптистів України.  Чому найбільше об’єднання протестантських церков України може втратити  кошти, вкладені у будівництво? Які підводні течії та антиукраїнські впливи можуть виявитися за спробою захвату будови храму «Миру, любові і єдності»?

заступник голови Всеукраїнського Союзу Церков євангельських християн-баптистів Сергій Мороз;  керуючий справами Всеукраїнського Союзу Церков євангельських християн-баптистів  Віталій  Матвеєв 

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями

11:30

«Чи відновиться в Україні виробництво славнозвісної «Кольчуги»: українські вчені заявляють, про порушення авторських прав з боку «Укроборонпрому»

Українські вчені, розробники Іноваційно-технологічної групи оголосять інформацію щодо незаконних дій та порушення авторських прав ДК «Укроборонпромом», що продає контрафактну продукцію за кордон, порушуючи права на інтелектуальну власність. Вчені звертаються до суду про заборону випуску військової продукції. Додаткова інформація, документи та матеріали будуть надані під час прес-конференції. 

професори, академіки, автори наукових розробок: Олександр Немчин, Віталій Яковлев, Олександр Бутнік-Сіверський, адвокат Юлія Абліцова, юрист  Дмитро Літовський 

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями. 

12:30

«Як Україні не потонути в смітті? Причини критичного стану з твердими побутовими відходами. Передові ініціативи Києва з реформування сфери»

 

народний депутат України Олександр Черненко, народний депутат України Мустафа Наєм, депутат Київської міської ради, секретар Постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Олег Костюшко, заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, директор департаменту екологічної безпеки та дозвільно-ліцензійної діяльності Міністерства екології та природних ресурсів України Сергій Лук’янчук, директор аналітично-дослідницького центру «Інститут міста» Олександр Сергієнко

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями. 

 ІНТЕРФАКС УКРАЇНА

Адреса: вул. Рейтарська, 8/5а

11:00

 "Причини і наслідки жорстокого побиття поліцією та бійцями Нацгвардії фермерів у селі Бережинка"

 

керівник ТОВ "Нива-2010" Микола Трибиненко, директор приватного сільськогосподарського підприємства "Ім. Димитрова" Андрій Кіров, керівник фермерського господарства "Матвєєв" Ігор Матвєєв, керівник приватного сільськогосподарського підприємства "Богнер" Аліна Нерода та ін.

Акредитація журналістів обов'язкова через електронну пошту [email protected].

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16
 

10:30

Презентація виставкового проекту "Життя на нулі"

Юрій Величко, перебуваючи на військовій службі як наводчик танку,  не покинув свого улюбленого заняття – фотографії. Фіксуючи побратимів, побут, оточення, він не мав на меті вести фотолітопис батальйону, а насамперед прагнув зберегти для себе особисто та в пам’яті своїх бойових побратимів сторінки їх щоденного перебування на «нулі», картини побуту, портрети друзів. Відповідно, за відсутності постановки, герої та сюжети світлин виглядають правдиво, без зайвого пафосу. Завдяки його світлинам глядачі мають можливість побачити картини життя на «нулі», тобто повсякденне життя воїнів української армії, умови, в яких їм доводиться не просто жити, а й боронити свою Батьківщину. 

Дмитро Ткаченко - радник міністра інформаційної політики України; Інна Єрмакова - координатор Виставкового проекту «Життя на нулі»; Юрій Величко (позивний «Фотограф») - з 2015 по 2017 рр. боєць 46-го окремого батальйону спецпризначення "Донбас–Україна" ЗСУ та ін.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

12:00

Прес-конференція директора з розвитку сайту пошуку роботи Work.ua Сергія Марченка на тему: “Перспективні професії. Ринок праці в першому півріччі 2017 р.” 

29 червня в Україні стартувала вступна кампанія. Випускники вибирають майбутні професії. Щоб полегшити їм вибір, Work.ua провів власне дослідження ринку праці України та з’ясував, на які професії та в яких галузях попит роботодавців зростає, а які втрачають популярність. Дослідження проводилося за період з початку 2015 до червня 2017 рр. та охоплює всі регіони України.

 

Контактні телефони: 

(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

Акредитація ЗМІ: [email protected]

12:00

 «Недофінансування Суспільного мовника - загроза для його незалежності та ефективності» 

Під час заходу представники Наглядової ради та Правління Суспільного мовлення, Офісу Ради Європи в Україні та відповідальних державних органів обговорять: 

-що сьогодні заважає Суспільному мовленню отримати передбачене законом фінансування; 

-які наслідки матиме для реформи нестача коштів; 

-як досягти сталості фінансування суспільного мовлення в 2017 році та в майбутні роки, а також яким є зв'язок між фінансуванням суспільного мовлення і його незалежністю від політичного впливу.

Мортен Енберг - голова Офісу Ради Європи в Україні; Тетяна Лебедєва - голова Наглядової ради ПАТ «НСТУ»; Вадим Міський - секретар Наглядової ради ПАТ «НСТУ»; Лаврентій Малазонія, Сергій Таран, Віктор Таран, Володимир Яворівський, Дарія Карякіна, Олексій Панич, Тарас Аврахов, Ігор Хохич, Володимир Бринзак, Євген Глібовицький, Тарас Шевченко, Віталій Портников, Наталія Скрипка та ін.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

13:30

«Потенціал прихованих можливостей переозброєння української армії. Шляхи реалізації» 

Під час  заходу буде представлено оновлену ідеологію переозброєння з урахуванням інтересів приватних підприємств ОПК України. Плануються заяви щодо залучення невикористаного потенціалу створення в Україні сучасних озброєнь і військової техніки, перешкод, що найбільше гальмують системне переозброєння українського війська. 

Валентин Бадрак - директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння (голова Експертної Ради Ліги оборонних підприємств України); Юрій Бровченко - заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України та ін.

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 2)

 ЛІГА

Адреса: вул. Шамрила, 23
 

11:00

Інтернет-конференцію з онлайн-трансляцією "Онлайн-сервіс REPORT: безпечне подання бухгалтерської звітності"

ЛІГА:ЗАКОН вже понад 25 років працює на ринку програмних продуктів для бізнесу. Компанія зібрала весь багаж досвіду і знань про електронну звітність та оголосила про запуск нового онлайн-сервісу для бухгалтерів – систему "REPORT". За допомогою REPORT можна формувати звітність відповідно до актуальних вимог Державної фіскальної служби України, накладати цифровий підпис і відправляти завірену звістність по інтернету у будь-який час. 

Людмила Проценко, керівник бізнес-лінії "Продукти для бухгалтерів" компанії ЛІГА:ЗАКОН;

Дмитро Глазунов, директор з управління продуктами компанії ЛІГА:ЗАКОН.

 

тел.: (044) 593-16-37  
e-mail: [email protected] 

 ГЛАВКОМ

Адреса: вул. Шовковична, 8/20

11:30

  Прес-конференція на тему: «Україна і НАТО: 20 років з дня підписання Хартії про особливе партнерство»

Учасники проаналізують, як рухалася Україна до НАТО протягом 20-и років з дня підписання Хартії у Мадриді (9 липня 1997рік), що вдалося досягнути та втратити, як змінювався рівень підтримки ідеї вступу в НАТО громадянами України, чи реальні плани підвищити українські стандарти до стандартів НАТО до 2020 року, чи врятує Україну нейтральний статус від російської агресії, чи зупинить анексований Крим рух України до НАТО 

Сергій Джердж, голова Громадської Ліги Україна – НАТО, Іван Заєць, колишній глава Постійної делегації ВРУ у Парламентській Асамблеї НАТ, екс-член Тимчасової спеціальної комісії ВРУ з моніторингу виконання Рекомендацій парламентських слухань «Про взаємовідносини та співробітництво України з НАТО» та Плану дій Україна-НАТО.

Аккредитация: 253 54 74.

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2
 

10:00

Круглий стіл на тему «Регіональні медіа України. Виклики сьогодення: нові можливості чи криза виживання?»

 

Діана Дуцик, виконавчий директор Громадської організації «Детектор медіа»
Костянтин Квурт, голова правління «Internews Ukraine»
Кирило Лукеренко, головний редактор «Громадського радіо»
Євген Заславський, виконавчий директор «Фонду розвитку ЗМІ»
Ольга Шалайська, керівник проекту «Ні корупції» Інституту масової інформації
Олександр Дяченко, начальник юридичного відділу Української асоціації медіа-бізнесу
Ольга Труфанова, виконавчий директор Інституту розвитку регіональної преси
Юлія Панченко, редактор порталу «ГУРТ»
Гліб Головченко, секретар Національної спілки журналістів України, генеральний продюсер телеканалу «ТАК TV», Миколаїв

 

12:30

Полковник Олександр Мотузяник, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

13:00

Тема «Звіт про купівлю авто і завершення проекту Кровомобіль»

 

Ростислав Зауральский, автор проекту «Кровомобіль», радник міністра охорони здоров’я України, кандидат медичних наук, член правління «Асоціації еферентологів України»
Оксана Тюпа, голова правління Благодійного фонду «Клуб Дивосвіт»
Максим Рябоконь, керівник Всеукраїнського центру волонтерів People’s Project

 

 ІНШІ

10:00

Круглий стіл на тему:: «Регіональний розвиток та промислова політика: досвід Румунії»

Захід проходитиме під егідою Комітету з питань промислової політики та підприємництва за сприяння Агенції «Спільні Зусилля» та Української асоціації Римського клубу. 

Віктор Галасюк, голова Комітету ВРУ з питань промислової політики та підприємництва, президент Української асоціації Римського клубу, Еміль Бок, екс-прем'єр-міністр Румунії (2008-2012) та діючий мер міста Клуж-Напока, Руслан Рохов, засновник «Школи мерів», голова правління Агенції «Спільні Зусилля»

(вул. Грушевського, 5, конференц-зал). Потрібна акредитація. Телефон: Акредитація ЗМІ: 067 748 08 19, [email protected] Вхід за картками акредитації через 9 під'їзд.

10:00

Відбудеться прес-тур до тренувального табору української команди «Ігор Нескорених».

Збірна буде одночасно тренуватись на трьох локаціях: басейн «ЦСК ЗСУ» (Повітрофлотський проспект, 6) Види спорту: стрільба з лука, плавання; стадіон «Спартак» (вул. Кирилівська, 105). Вид спорту: атлетика; Труханів острів, база «ЦСК ЗСУ» (Паркова дорога, 16). Види спорту: пауерліфтинг, веслування на тренажерах.

 

Потрібна акредитація.
Телефони: +38(063)888-11-41, [email protected].
Подробиці: http://www.mil.gov.ua/news/2017/
07/04/do-uvagi-zmi!-zbirna-ukraini-igor-neskorenih-rozpochala-drugij-trenuvalnij-zbir/

10:30

Відбудеться укладання договорів між ПАТ «АК Київводоканал» і власників приватних будинків Голосіївського району. 

Київводоканал розпочав оформлення відносин з власниками приватних будинків прямо на місці 

 

(вул.Малокитайська, 54/46, кв. 2). Потрібна акредитація. Телефон: (067) 657-68-60

11:00

Відбудеться відкриття фотовиставки «Чемпіон у кожному. Всесвітні Ігри 2017», присвяченої участі національної збірної команди України з видів спорту у X Всесвітніх іграх у Вроцлаві (Польща) з 20 по 30 липня 2017 року

На фотовиставці будуть представлені світлини зі змагань та портрети спортсменів з неолімпійських видів спорту, які будуть представляти нашу країну на наймасштабнішій спортивній події цього року. Організатори: Міністерство молоді та спорту, КП «Київський метрополітен», Благодійний фонд «Спорт заради Миру», Спортивний комітет України. 

міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк, директор БФ «Спорт заради миру» Наталя Мартіашвілі, представники Київського метрополітену, відомі українські спортсмени, громадські діячі та бізнесмени 

(у холі станції метро «Печерська», бульвар Лесі Українки). Потрібна акредитація. Телефон: 050-135-23-32.

12:00

В козацькому селищі «Мамаєва Слобода» відбудеться справжнє (автентичне) свято Івана Купайла

Купальських гуляння відбудуться за участі: етно-гурту «Рівнодення» та фольклорних колективів «Мамаєвої Слободи»: «Панночка-козачка», «Терлич-трава» та «Бурсацькі троїсті музики» 

 

(М.Донця, 2).
http://mamajeva-sloboda.ua/news/naicharivnishe-
svyato-ivana-kupaila-ochikuye-na-
vas-v-mamayevii-slobodi
Потрібна акредитація.
Телефон: 044-361-98-48, [email protected]

14:00

Прес-конференція на тему: «Підвищення цін на проїзд: новий «зашморг» для киян».

 

Сергій Литвинов, в.о.директора з транспорту КП «Київпастранс», Марина Загородько, начальник служби зв'язку з громадськістю КП «Київпастранс», Андрій Задерейко, секретар постійної Комісії Київради з питань транспорту, Наталія Макогон, радник начальника КП «Київський метрополітен», Володимир Назаренко, директор "Трансгруп", представник Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників 

(ГолосUA, вул. Бастіонна 5/13
(вхід з вул. Курганівська). Потрібна акредитація. Телефон: (044) 284-57-62 

17:00

  У Національному музеї народної архітектури та побуту України розпочнеться купальське обрядове дійство: обряд плетіння вінків, встановлення символів свята Івана та Марени, купальського дерева - «купайлиці»

Всі обряди будуть оспівані намистом купальських пісень фольклорних з усієї України. В програмі: запалення купальського вогнища (19:30), пускання у воду вогняних коліс, спалення ритуальних віх (19:50), гадання на вінках, сучасне фольк-шоу за участі молодих виконавців та провідного українського етно- гурту «The Doox» (з 20:00). 

 

Потрібна акредитація.
Телефони: 067 905 25 74, 099 529 94 89

Перейти до спискуВерсiя для друку