Головна  →  Новини  →  13 липня 2017

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Канадець відправився у «відрядження» до зони АТО

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ Канадець відправився у «відрядження» до зони АТО

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Як подати проект: інструкція для авторів».

До 15 липня лишається обмаль часу, аби встигнути подати свій проект на ГБ-2. «Вечірка» розбиралася, на що звернути увагу при заповненні картки проекту.

«Канадець пройшов в АТО чотири ротації».

Про бойового побратима, студента університету Ванкувера,на прохання «Вечірки» депутат Київради Петро Кузик розповів захопливу історію про справжнього патріота України... З Денисом Поліщуком ми познайомилися під час чергової ротації нашого добровольчого батальйону «Карпатська Січ». Спочатку не хотіли його відправляти до зони АТО. Хлопчина виглядав дуже худеньким. Був дивно одягнений: у тоненьких джинсах, в’язаному светрі… Ми провели відповідну перевірку. Згодом погодилися його взяти, оскільки кожна людина була на вагу золота. По дорозі до зони бойових дій з’ясувалося, що це наш співвітчизник — громадянин Канади.

«Після введення безвізу...»

Пасажиропотік за кордон через аеропорт «Київ» (Жуляни) збільшився на 60% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року після вступу в силу безвізового режиму між Україною та ЄС.

«Вибух на Голосіївському проспекті».

Минулої суботи у триповерховому будинку за адресою Голосіївський проспект, 70, стався потужний вибух. Як повідомили в КМДА, 23 особи, які постраждали внаслідок вибуху, оселилися у тимчасовому житлі. Житло, яке отримали постраждалі, обладнане необхідною технікою, є посуд, постільна білизна, рушники. Особисті речі киян, що проживали у будинку на Голосіївському проспекті, 70, взяті під охорону, а сама будівля обнесена парканом.

«Проблемні» дороги без проблем».

Напевно, найпроблемніша точка для автомобілістів на сьогодні – розв’язка біля станції метро «Нивки», де розширюють та оновлюють шляхопровід. А ось нова дорога в об’їзд Севастопольської площі до аеропорту «Жуляни» стане для багатьох водіїв приємним сюрпризом – і ще одним кроком до організації великого об’їзду центру міста.

«Муніципальна поліція підтримає порядок у парках, скверах, на дитячих майданчиках».

Реалізації давньої ініціативи щодо муніципальної поліції нині сприяє все: бажання мерів та місцевих депутатів мати змогу наводити порядок на вулицях та у дворах, урядовий курс на децентралізацію... Немає лише головного – відповідного закону.

В очікуванні «європейського ремонту».

Для кожного, хто приїжджає до столиці, знайомство із містом розпочинається з його «воріт» – аеропортів, залізничних чи автобусних станцій. Для Києва такими «воротами» є аеропорти «Бориспіль» та «Київ», центральний та декілька приміських залізничних вокзалів, а також автостанції, що сполучають його з іншими містами, регіонами та країнами.

«Є така професія – батьки».

Проблема дитячого сирітства в нашій країні стає дедалі актуальнішою та болючішою. Застаріла система інтернатських закладів вже довела свою неспроможність. Останніми роками пріоритети державної політики змінилися: перевага віддається вихованню дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у родині: усиновлення, опіка, передача на виховання до дитячих будинків сімейного типу, прийомні, патронатні сім’ї тощо.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку