Головна  →  Новини  →  1 серпня 2017

Департамент суспільних комунікацій надасть інформаційну підтримку кінофільму «Червоний»

Департамент суспільних комунікацій надасть інформаційну підтримку кінофільму «Червоний»

Про це повідомила заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Тетяна Гузенко:

- Ми зацікавилися цим проектом перш за все тим, що він знятий за мотивами роману-бестселеру Андрія Кокотюхи. Захоплючий художній твір, який вражає своєю історичністю та актуальністю. Гостросюжетна історична драма «Червоний» виходить в національний прокат у символічний для українців день – 24 серпня. Тому ми готові надати інформаційну підтримку такому проекту.

Довідково:

Стрічка створена на замовлення та за підтримки Державного агентства України з питань кіно та вироблений спільно компаніями «ІнсайтМедіа» — продюсерський центр та ПрАТ «Одеська кіностудія». Основою фільму став роман-бестселер Андрія Кокотюхи. Режисер - Заза Буадзе. У головній ролі - Микола Береза.

За жанром «Червоний» – історико-пригодницька драма. Герой фільму, воїн УПА Данило Червоний, потрапляє в концтабір ГУЛАГу. Разом із іншими українцями він не готовий миритися зі звичаями тоталітарного режиму. Тому українці під його проводок кидають виклик кримінальникам та керівництву табору, піднімають збройне повстання й здобувають свободу.

Перейти до спискуВерсiя для друку