Головна  →  Новини  →  3 серпня 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: ‒ «Чи викидати квартирні лічильники на брухт?»

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: ‒ «Чи викидати квартирні лічильники на брухт?»

У сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Створять парк на озерах»

На Оболоні з’явиться ще один парк, який може стати окрасою міста. Створять його на двох озерах системи Опечень. Він матиме орієнтовну площу 41, 64 га і не лише збільшить рекреаційний потенціал столичної Оболоні, але й допоможе зупинити хаотичну забудову цієї території.

«Хто хоче, той шукає... друзів»

Автори проектів шукають у соціальних мережах однодумців і друзів, мотивують, надихають, закликають підтримати їх проекти, переконують, що це – саме те, що потрібно киянам або одному, окремо взятому мікрорайону. Серед проектів є і утеплення фасадів, і заміна вікон у школах, фестивалі, і... чемпіонат світу з комп’ютерних ігор... Редакція «Вечірнього Києва» продовжує знайомити читачів з авторами, які попри свої буденні справи мають натхнення змагатися за кошти міського бюджету для втілення своїх творчих задумів та створення комфорту в рідному місті.

«У Києві запрацює представництво Уповноваженого з прав людини з тособливим статусом»

Для більш ефективного здійснення контролю за дотриманням конституційних прав і свобод людини у столиці планують створити регіональне представництво Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

«У столиці відкриється Музей науки»

Він має з’явитися восени 2018 року на вулиці Антоновича, 180. Інвестор узяв на себе обов’язки відреставрувати будівлю майбутнього музею і облаштувати в ньому освітній простір.

«Чи приживеться «фудшерінг» по-київськи київськи?»

На Позняках, у людному місці неподалік продовольчих магазинів і кіосків, з’явився холодильник незвичного жовтого кольору. Увагу торговців і покупців він привернув розміщеним тут закликом «поділитися їжею» і застереженням до потенційних заготівельників кольорового брухту і вандалів, що «компресор та інші вироби з кольорових металів видалено», відтак холодильник для них не являє цінності.

«Сміття матиме друге життя»

У столиці зведуть п’ять перших в Україні сміттєпереробних заводів, осучаснять «Енергію» на Позняках і закриють та рекультивують основне київське звалище, що в Підгірцях. Такі головні пункти Концепції поводження з відходами.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку