Головна  →  Новини  →  17 серпня 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: Три нові школи ‒ до 1 вересня

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: Три нові школи ‒ до 1 вересня

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірки»:

«У 2019 року. Києві відкрився найбільший в Україні «Паспортний сервіс»

На третьому поверсі універмагу «Україна» в тестовому режимі Державне підприємство «Документ» відкрило найбільший в країні Центр із оформлення біометричних закордонних паспортів та ID-карток.

«Альтернативна освіта безмеж»

В рамках реалізації успішного проекту ГБ-1 № 458 в Голосіївському парку імені Рильського проходять безкоштовні освітні заходи. Ініціатори проекту з ГО «Освітня асамблея» – це активна молодь, що усвідомлює важливість знань в сучасному світі і прагне зробити їх доступними для усіх.

«Реанімація» з реконструкцією»

Зараз в цьому унікальному соборі ХVIII століття практично завершається другий етап ремонтно-реставраційних робіт, під час якого полагодили дах, що став протікати, а також «реанімували» фасад, котрий руйнувався під дією зовнішніх природних факторів.

«Тарифи поповзли вгору»

Цими днями кияни, чиє житло обслуговують комунальні ЖЕКи (таких будинків 8327), почали отримувати платіжки з підвищеною вдвічі квартплатою. Куди підуть ці кошти?

«Життя за лічильником»

Закон, який зобов’язує обладнати лічильниками всі будинки з централізованим постачанням

тепла і води, набрав чинності. Документ належить до «пакета енергоефективності», ухвалити який Україна дала слово Європі.

«Сенсаційне відкриття, яке може врятувати людство від раку»

Ольга Броварець у 28 років стала наймолодшим в Україні доктором наук. Нині їй, старшому науковому співробітнику в Інституті молекулярної біології та генетики в Києві, пророкують Нобелівську премію.

«Невеселі каруселі»

Нещодавно столичний парк культури і відпочинку «Партизанська слава» відзначив своє 45-річчя. Це одне з найулюбленіших місць проведення дозвілля жителів Дарницького району. Але, як дізналася «Вечірка», парк має і серйозні проблеми, що заважають розвитку цієї оази відпочинку.

«Мінерашки», сади і розваги в «Шато-де-Флер»

Наприкінці ХІХ століття у місті про- живало менше 250 тисяч людей, а виглядало воно зовсім інакше. Про те, як теплої пори року розважа- лися тодішні мешканці, використо- вуючи історичні факти та літера- турні тексти, розповіла «Вечірці» викладачка НаУКМА, культуролог Владислава Осьмак.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку