Брифінги та прес-конференції у Києві 19.08.2017

Назва/місце проведення

Зміст

Організатор

Учасники

 УКРІНФОРМ

Адреса: вул. Б.Хмельницького, 8/16
 

11:00

Прес-конференція одного із засновників столичної школи для дітей з обмеженими можливостями “Славія” Михайла  Крошка

Де він на основі наявних документів викладе не сторонні думки стосовно того, хто і за чиєї безпосередньої підтримки вирішив зазіхнути на один гектар землі у центрі Троєщини, переступивши через закони України, мораль і святість до дітей з природженими вадами.

Також Михайло Крошко викладе своє бачення гучної стрілянини на Троєщині 15 серпня цього року. 

 

 

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Зала 1)

17:00

Творчий вечір романтичної поезії журналіста Артема Петренка

У програмі під назвою «Справжнє щастя» автор читатиме свої вірші про кохання.

 

Контактні телефони:
(044) 279-22-42, 279-00-05,
244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ. (Art-Hub)

 UKRAINE CRISIS MEDIA CENTER

Адреса: вул. Хрещатик, 2
 

12:30

Полковник Олександр Мотузяник, речник Міністерства оборони України з питань АТО

 

 

 ІНШІ

12:00

В Києві, на території Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря відбудеться благодійна акція «Дитячий Спас у Михайлівському»

Під час акції вихованці Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю створять символічне дерево бажань на честь свята Преображення Господнього (Яблучний Спас), зроблять власноруч ляльки-мотанки “Ангела охоронця”, які передадуть бійцям АТО на передову. У у програмі свята також різноманітні майстер-класи, аквагрим та духовні читання для дітей з інвалідністю та їх батьків

 

(вул. Трьохсвятительська,8, Свято-Михайлівський Золотоверхий монастир). Телефон: 096 767-19-21

14:00

 У Великій Лаврській дзвіниці (перший ярус) Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника відбудеться культурно-мистецький захід «Україно, всі ми діти твої!», присвячений 26-й річниці незалежності України.

Захід презентують Міністерство культури України, Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, Державна агенція промоції культури України і Державна казначейська служба України. В рамках заходу відбудеться нагородження представниками Національного проекту «Книга рекордів України» Державної казначейської служби України за впровадження Всеукраїнської акції «Вишивана моя Україна». Також відбудеться відкриття експозиції художніх творів вітчизняних митців та митців української діаспори з Австрії, Білорусі, Естонії, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Росії, Румунії, Словаччини, Хорватії та Чехії, молодих художників, представників національних меншин України – учасників Міжнародних мистецьких пленерів «Україно, моя Україно» і Всеукраїнських пленерів для творчої молоді національних меншин України

 

( вул. Лаврська, 9). Потрібна акредитація.
Телефон: : +38 063 530 27 38.

Перейти до спискуВерсiя для друку