Головна  →  Новини  →  31 серпня 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: «У столиці збудували три нові школи»

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: «У столиці збудували три нові школи»

У сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Завдяки Громадському бюджету»

У Подільському районі після реконструкції відкрили фізкультурно-спортивний клуб «Лідер».

«Нові імена на вулицях Києва»

За останні два роки понад 150 вулиць, провулків і площ Києва отримали нові назви. Ці зміни викликають неоднозначну реакцію киян, які мало поінформовані про заслуги людей, чиї імена увічнені в топоніміці столиці.

«Спочатку міст, потім – метро»

Мер столиці Віталій Кличко презентує інвесторам проект добудови Подільсько-Воскресенського мосту на інвестиційному форумі в Німеччині. Про це Київський міський голова заявив в ефірі одного з телеканалів.

«Шкільний ярмарок за дорослими цінами, або Дорогий ти наш школяр»

Школяркою я обожнювала серпень – місяць глобального шопінгу. Зошити, щоденник, рюкзачок, новенька спідниця… І все в один день!

«Нереальна реальність «Покоління Z»

Безумовно, одним із наймасовіших захоплень сучасних підлітків є користування Інтернетом. За результатами дослідження, проведеного Психолого-педагогічним центром Київського палацу дітей та юнацтва, 88% столичних підлітків проводять більшість свого вільного часу за моніторами. Лише 42% опитаних відвідують навчальні позашкільні заклади у своєму районі, а 13% – шкільні гуртки або секції.

«Київ оточать кільцем»

Тема будівництва Великої кільцевої автодороги навколо Києва не нова. Уперше про неї заговорили ще 12 років тому – саме тоді було зроблено перші кроки до проектування. Реалізація задуму дозволить розвантажити центральну частину міста від транзитного трафіку, від зовнішнього вантажного транзиту та впровадити систему вагового контролю фур на в’їздах до столиці, що й передбачено Стратегією розвитку міста Києва до 2025 року.

«Дівчата йдуть у снайпери, хлопці – до ВДВ»

Хто вони – кияни, які полишають звичний спосіб життя і йдуть захищати рідну землю зі зброєю в руках? Про це та про інші аспекти поповнення українського війська ведемо розмову із заступником військового комісара по роботі з особовим складом та громадськістю Київського міського військового комісаріату Ігорем Слюсаренком і начальником відділу комплектування і призову – заступником військового комісара Олексієм Юрчуком.

«Полювання на картки: сезон у розпалі»

Влітку власники банківських карток особливо цінують їх зручність у користуванні, адже немає потреби везти на відпочинок купу грошей. Та шахраї теж оцінили переваги банківського «пластику».

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку