Головна  →  Новини  →  6 вересня 2017

Департамент суспільних комунікацій відзначить інститути громадянського суспільства за впровадження успішних практик реалізації громадських ініціатив

Департамент суспільних комунікацій відзначить інститути громадянського суспільства за впровадження успішних практик реалізації громадських ініціатив

З нагоди проведення Європейського тижня місцевої демократії Департамент суспільних комунікацій вперше ініціював проведення відбору успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення. Захід покликаний стимулювати активність інститутів громадянського суспільства, що легалізовані у встановленому законодавством порядку, та заохотити їх за успішні реалізовані практики.

До участі у відборі запрошуються громадські організації та їх спілки, благодійні та релігійні організації, що діють на території міста Києва.

Як повідомила директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда, відбір триватиме
з 8 по 30 вересня:

– За результатами висновків організаційного комітету переможці будуть нагороджені відзнакою та будуть включені до електронної збірки кращих успішних практик, а також матимуть можливість презентувати свої проекти у засобах масової інформації. Сподіваємось, що цей захід стане основою тісної та продуктивної співпраці з громадськістю міста у вирішенні актуальних питань та підвищенні рівня комфортності життя в столиці.

Детальна інформація про проведення заходу, а також умови участі у відборі будуть оприлюднені на сайті Департаменту суспільних комунікацій та сайті медіа-партнера Ресурсного центру «ГУРТ».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку