Головна  →  Новини  →  7 вересня 2017

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: з початку року до Контактного центру міста Києва надійшло понад 1 мільйон дзвінків і півмільйона звернень

Читайте у свіжому числі «Вечірки»: з початку року до Контактного центру міста Києва надійшло понад 1 мільйон дзвінків і півмільйона звернень

У сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Крок до соціального партнерства»

Під час першої зустрічі керівництва місцевої влади з членами новообраної Громадської ради заступник голови КМДА Олексій Резніков згадав, зокрема, про випадок протистояння двох груп киян під стінами столичної адміністрації.

«Киянам-пенсіонерам обіцяють доплатити»

Після запланованого на жовтень осучаснення пенсій середній її розмір у Києві, за підрахунками столичного управління Пенсійного фонду, становитиме близько трьох тисяч гривень.

«70/30»: як безкоштовно утеплити дім»

За три роки реалізації київська програма енергомодернізації житла «70/30» збільшилася удесятеро – як за кількістю проектів, так і за фінансуванням з міського бюджету. Стала більш гнучкою і вигідною.

«Казну спустошують… субсидії»

100 мільярдів гривень ‒ таку кругленьку суму потрібно віднайти урядовцям, щоб погасити заборгованість перед підприємствами – постачальниками житлово-комунальних послуг. Головна причина безгрошів’я — 8-мільйонна «армія» субсидіантів, через яких у держбюджеті катастрофічно не вистачає коштів.

«Замість сміттєзвалища – гірськолижний комплекс»

У Голосіївському районі на місці колишнього сміттєзвалища планують побудувати гірськолижний комплекс «Пирогово». Про це повідомили в Департаменті економіки та інвестицій КМДА.

«На Солом’янці може з’явитися нова ДЮСШ»

Постійна комісія Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку погодила створення дитячо-юнацької спортивної школи «Локомотив».

«На Хрещатику відбудеться Свято подяки»

Київська міська державна адміністрація підтримала ініціативу проведення Всеукраїнського свята подяки. Свято відбудеться 17 вересня з 10.00 до 21.00 на вулиці Хрещатик.

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку