Головна  →  Новини  →  18 травня 2018

На VI Lviv Media Forum обговорюють перспективи розвитку медіа в Україні тенденції та інновації у сфері комунікацій, ‒ Віра Фамуляк-Зелінська

На VI Lviv Media Forum обговорюють перспективи розвитку медіа в Україні тенденції та інновації у сфері комунікацій, ‒ Віра Фамуляк-Зелінська

Як розповіла заступник начальника управління інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій КМДА Віра Фамуляк-Зелінська, у Форумі беруть участь понад 800 учасників, 120 спікерів з усього світу:

‒ Хочу відзначити високий рівень дискусії: виступають посли іноземних держав, представники влади, авторитетні журналісти зарубіжних та українських ЗМІ, фахівці з комунікацій. Тематика ‒ від перспективи медіа в Україні за 5-10 років до тенденцій у сфері комунікацій. Під час дискусій обговорюється корисна інформація щодо технологічних інновацій в сфері мас-медіа. Чимала увага приділялася темі впливу виборів в Україні на медіа.

Протягом 17‒19 травня учасники Форуму шукатимуть відповіді на запитання, чи існуватимуть газети за 10 років, видання якого рівня зможуть вижити, які мобільні сервіси наразі функціонують.

‒ А ще мене вразили слова керівника англомовної служби «Радіо Ватикан» Шона Патріка Лаветта, ‒ поділилася своїми враженнями Віра Фамуляк-Зелінська. ‒ Він сказав: «Припиніть постити селфі! Свої селфі тримайте при собі, це захламлює стрічку і дратує людей. Думайте над контентом, який створюєте та поширюєте, він має бути цікавим. Вийдіть за власні межі, використовуйте сучасні технології не як інструмент влади, а як інструмент розвитку. Забудьте про те, аби йти за кимось, ведіть за собою».

Детальніше програма VI Lviv Media Forum ‒ за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку