Головна  →  Новини  →  21 травня 2018

Громадський бюджет в дії: автори-переможці ГБ-1 про те, як пройти шлях від ідеї до реалізації громадського проекту

Громадський бюджет в дії: автори-переможці ГБ-1 про те, як пройти шлях від ідеї до реалізації громадського проекту

Олена Медведенко, автор проекту «Скейт парк на березі Дніпра («Зона Здоров’я», м. Лівобережна):

‒ Ми виграли лише тому, що об’єдналися. Об’єдналася громада району, яка хотіла бачити тут місце для спорту, і скейтери, ролери, вся громадськість, уся молодь, особливо в останній день, голосувала… У останній вечір вони розуміли, що скейт-парк «пролітає», і буквально за три години ми зібрали більше 100 голосів... Усі включилися.


Детальніше ‒ за посиланням.

Департамент суспільних комунікацій нагадує, у столиці з 25 квітня до 6 червня триває прийом громадських проектів, реалізація яких здійснюватиметься за рахунок міського бюджету за результатами голосування серед киян.

Зокрема, проекти можна подавати за напрямками: безпека, дороги і транспорт, комунальне господарство, енергоефективність, культура й туризм, екологія, громадянське суспільство, освіта, охорона здоров'я, соціальний захист, спорт, ІТ, публічний простір тощо.

Загалом на реалізацію громадських ініціатив наступного року у міському бюджеті планують виділити 150 мільйонів гривень. Мінімальна вартість проекту становитиме 50 тисяч гривень, максимальна – 3 мільйони.

Перейти до спискуВерсiя для друку