Головна  →  Новини  →  31 травня 2018

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ киян навчають створювати успішні ГБ-проекти

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ киян навчають створювати успішні ГБ-проекти

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Більше ніж книжки»

До 3 червня у Мистецькому Арсеналі триває VІII Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» – масштабна інтелектуальна подія, що об’єднує літературу й мистецтво.

«Як нам врятувати Гостиний двір?»

Місто готове взяти його у свою власність, але фонд держмайна тягне кота за хвіст. Хто був на Подолі, той бачив ‒ споруда Гостиного двору стоїть огороджена високим зеленим парканом, з вигорілим дахом, руйнується, але для того, щоб врятувати пам’ятку від остаточної загибелі ніхто й пальцем не ворухнув.

«Повернення «Братислави»

Знаний столичний кінотеатр має шанс перетворитися на сучасний культурно-громадський простір.

«Уроки сміттєвого «лікбезу»

ГО «Відкритий університет Майдану» презентує для киян новий навчальний курс про домашні побутові відходи, з якими кожен з киян, так чи інакше, щодня має справу.

«Шанс на нове життя»

Київ став епіцентром проведення операцій з трансплантації органів відтоді, як на його території повноцінно почали функціонувати Інститут хірургії та трансплантології ім. О.О.Шалімова НАМН України, Інститут серця та Київська обласна клінічна лікарня. Повноцінні операції такого типу до снаги Центру трансплантації органів при Запорізькій обласній лікарні та відділенню хірургії і трансплантації у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. І.І.Мечникова.

«Реставрація мозаїк, нове світло і контроль»

З 1 червня в Софійському соборі розпочнуть реставраційні роботи в південній частині підкупольного простору храму, де знаходяться тисячолітні мозаїки, фрески та настінний живопис. В найближчій перспективі – встановлення системи моніторингу, теплозабезпечення та художнє освітлення.

«Які ціни… на стіни?»

У Києві розгоряється запекла боротьба за стіни багатоповерхівок. Бо останнім часом ці цегла чи бетон дорожчають просто на очах. Не тільки на Хрещатику, а й, приміром, на Позняках…

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку