Головна  →  Новини  →  1 червня 2018

Реалізовано проект «Як ти дорослішаєш» міського конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» (+ відео)

Про це повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій. Зокрема, метою проекту громадської організації «Всеукраїнська ініціатива» є підвищення обізнаності учнів загальноосвітніх шкіл міста Києва з періодом дорослішання та знайомство з розробленим методичним посібником «Як ти дорослішаєш».

На честь закінчення програми «Як ти дорослішаєш» у школі № 169 була проведена прес-конференція за участю запрошених гостей, дівчат-підлітків та представників ЗМІ.

Представниця ГО «Всеукраїнська ініціатива» Ольга Масалітіна подякувала усім, хто взяв участь у реалізації проекту:

‒ Впевнена, що наступного року ми зможемо долучити до нашого проекту ще більше шкіл та допомогти дівчаткам-підліткам розібратися з усіма хвилюючими їх питаннями!

Нагадуємо, що за підсумками рейтингового оцінювання пропозицій членами Конкурсної комісії та відповідно до сум коштів, передбачених міською цільовою програмою «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2017 – 2019 роки», було визначено 25 переможців конкурсу.

Щоб бути у курсі того, як реалізовуються проекти ІГС, що перемогли у міському конкурсі, ‒ слідкуйте за нашим хештегом #КонкурсІГС у соціальній мережі «Фейсбук».

Перейти до спискуВерсiя для друку