Головна  →  Новини  →  25 червня 2018

«Київ комфортний». Володимир Каретко, голова Святошинської РДА: «Нашим досвідом адміністрування зацікавилися й іноземні делегації»

«Київ комфортний». Володимир Каретко, голова Святошинської РДА: «Нашим досвідом адміністрування зацікавилися й іноземні делегації»

Про фінансування, капітальні ремонти та перетворення, на які чекають Святошино до кінця року розповів Департаменту суспільних комунікацій та ІА «Укрінформ» голова Святошинської в місті Києві державної адміністрації Володимир Каретко.

‒ У 2017-у ми наважилися реалізувати такий пілотний проект по об’єднанню трьох важливих для населення служб – центру зайнятості, пенсійного фонду та управління праці та соціального захисту. Установи були розкидані по всьому району, і це створювало певні незручності для людей. А тепер вони функціонують під одним дахом в гарному сучасному приміщенні, де замість вузьких коридорів – відкритий робочий простір, електронна черга, привітні адміністратори. Задля зручності ми зробили тут кімнату матері й дитини, ігрову залу для діток, які чекають батьків, обладнали місце для велосипедів і зробили конференц-зал. Все для відвідувачів.

Щодо інфраструктури, то цього року будуть капітальні ремонти вулиць Чорнобильської, Жмеринської, розв’язки на перетині вулиць Гната Юри та Леся Курбаса. Зараз тривають роботи ще на кількох ділянках. Святошинському району пощастило отримати ще й новий Проспект Перемоги, повністю відремонтовану Кільцеву дорогу, в продовження якої ремонтується проспект Палладіна. Крім того, ми робимо Святошин безбар’єрним, тобто знижуємо тротуарний камінь на ділянках пішохідних переходів для людей з особливими потребами.

Повний текст інтерв’ю – за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку