Головна  →  Новини  →  2 липня 2015

За сприяння Департаменту суспільних комунікацій у газеті «Хрещатик» вийшов четвертий випуск інформаційного бюлетеня на підтримку учасників АТО

Кияни, воїни АТО та члени їхніх родин, поки що не завжди відразу й у повному обсязі обізнані з належними їм пільгами та виплатами. Як столична влада зорганізувала роботу міських служб щодо оперативного і повного інформування воїнів АТО ‒ у статті «Пільги ‒ за бійцями, а не навпаки».

Зокрема, директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов розповідає про нову модель постійного соціального супроводу кожного захисника. Як зазначає він на сторінках «Хрещатика», координація діяльності усіх задіяних у цьому процесі структур дозволила відпрацювати комплексну схему роботи і розробити єдиний алгоритм надання всіх видів допомог киянам-воїнам АТО та членам їх родин.

У ефективності такого підходу вже переконалися у Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Більш детально про це ‒ у коментарях заступника директора Центру Людмили Черкашиної.

Яку допомогу надаватимуть військкомати ‒ читачам пояснює заступник військового комісара по роботі з особовим складом та громадськістю Київського міського військового комісаріату Ігор Слюсаренко.

Також у випуску ‒ про роботу райдержадміністрацій з учасниками АТО та їх родинами.

Перейти до спискуВерсiя для друку