Головна  →  Заходи  →  27 червня 2018

28 червня з нагоди відзначення Дня Конституції України відбудеться церемонія покладання квітів до пам’ятника гетьману Пилипу Орлику

У Києві відбудуться заходи з нагоди відзначення 22-ї річниці Конституції України.

Так, в усіх районах м. Києва триватиме низка урочистих заходів, покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків видатним історичним діячам українського державотворення за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськості.

У парку «Інтернаціональний» 27 червня влаштують святковий концерт «Молодь за Конституцію України». Цього дня також проведуть бесіду біля книжкової виставки «Оберіг державності» та експрес-інформування «Правова азбука держави» в Центральній бібліотеці ім. Т.Г.Шевченка для дітей м. Києва.

Також цього дня за участю кращих художніх аматорських колективів міста Києва на Співочому полі у Печерському ландшафтному парку для киян та гостей міста організують святкову концертну програму.

У парках культури і відпочинку «Перемога», «Партизанської слави», «Гідропарк», Голосіївському парку культури і відпочинку ім. М.Рильського, Центральному парку культури і відпочинку організують святкові народні гуляння, концертні програми та інші розважальні заходи.

Протягом червня триватимуть книжкові виставки, огляди літератури, читацькі конференції та інші просвітницькі заходи у районних бібліотеках міста. У читацькій залі Державного архіву м. Києва організують виставку архівних документів «До 22-ї річниці Конституції України».

Детальніше – за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку