Головна  →  Новини  →  2 липня 2015

До уваги ОСН столиці: проекти та програми розвитку місцевого самоврядування приймаються Департаментом суспільних комунікацій до 8 липня

До уваги ОСН столиці: проекти та програми розвитку місцевого самоврядування приймаються Департаментом суспільних комунікацій до 8 липня

За інформацією начальника відділу з питань місцевого самоврядування Департаменту суспільних комунікацій Віктора Галети, до участі у Міському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування вже подано проект ОСН «Будинковий комітет «Вулиця Ганни Ахматової, 41, 43», яким пропонується облаштування тренажерного майданчика для підлітків по вул. Ахматової, 43.

Як зазначила керівник будинкового комітету «Вулиця Ганни Ахматової, 41, 43» Людмила Бей, очолюваний нею ОСН вже не вперше бере участь у конкурсі і, завдяки перемозі минулого разу, за рахунок коштів з міського бюджету вдалося облаштувати підлітковий спортивний комплекс для воркауту:

‒ Подібні конкурси ‒ для нас значна і вкрай необхідна підтримка. Цьогоріч наш проект також розрахований на підлітків. Це викликано значною кількістю дітей та підлітків у нашому мікрорайоні та відсутністю облаштованих спортивних майданчиків. Реалізація цього проекту дозволить зробити заняття спортом більш доступними і цікавими, а також створить умови для організації дозвілля молоді у форматі здорового способу життя.

Нагадуємо, проекти та програми на Міський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування приймаються Департаментом суспільних комунікацій до 8 липня. Прийом проектів проводиться за адресою: вул. Хрещатик, 44 (4-й поверх, каб. 412), телефон для довідок: 230-92-07.

Перейти до спискуВерсiя для друку