Головна  →  Новини  →  26 липня 2018

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ у столиці широко застосовуватимуть LED-освітлення

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ у столиці широко застосовуватимуть LED-освітлення

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Чи буде світло?»

Повернувши в комунальне управління з «київенергівської» 17-річної оренди увесь тепловий комплекс столиці, Київрада постала перед не менш складною задачею: що робити з електроенергетикою? Не з усім комплексом «Київенерго», який давно в руках Ріната Ахметова, а муніципальною його часткою, яка становить лише 15% усього комплексу.

«Сусідство, від якого перехоплює подих»

Мешканці столичної Оболоні вже тривалий час виступають проти забруднення повітря місцевим асфальтовим заводом КП «Автодорсервіс». Керівництво підприємства із звинуваченнями не погоджується й спілкуватися с активістами не поспішає.

«У столиці широко застосовуватимуть LED-освітлення»

Депутати Київради прийняли рішення встановити в Києві 65 тисяч пристроїв LED-освітлення.

«Лохотрон від «Небесного лева»?»

На одному зі столичних проспектів «прописались» представники китайської фірми, щедро обіцяючи баснословні заробітки для жителів столиці Щоб дізнатися про секрети цього «супербізнесу», кореспондент «Вечірки» завітав до офісу фірми й… ледь сам не опинився у ролі жертви мережевого маркетингу.

«Ремонт станції метро «Святошин» завершать цьогоріч»

Ремонтні роботи на станції метро «Святошин» і на прилеглій території будуть завершені до кінця року. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час інспекції капітального ремонту станції.

«Володимир Сидоренко: «Київ має все, аби бути взірцем для інших міст» Про таких говорять: «Якби боксу не існувало, він би його вигадав».

Володимир Сидоренко став першим українським чемпіоном світу в найлегшій вазі й захищав це звання понад шість разів. А повісивши рукавички на цвях, не відійшов від боксерських справ і зараз активно розвиває цей вид спорту в місті.

«Пригоди американки в столиці»

Побачив світ новий роман Наталії Тисовської «Київські канікули». Головна героїня Дженні Бартон вперше приїжджає до нашого міста. Але замість роботи в архівах потрапляє в заручниці та встряє в розслідування серйозних справ.

«Енергію» повертають в управління міста»

Із 1 серпня сміттєспалювальний завод «Енергія» переходить під контроль комунального підприємства «Київтеплоенерго».

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку