Головна  →  Новини  →  2 серпня 2018

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ у Києві реалізують програми фінансової підтримки підприємств-експортерів

У свіжому числі «Вечірнього Києва» ‒ у Києві реалізують програми фінансової підтримки підприємств-експортерів

Читайте у сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва»:

«Чи зникне дешевий хліб?»

Міська влада налаштована оптимістично: хоча хлібних кіосків поменшає, але кияни без основного продукту харчування за доступними цінами не залишаться. За три роки кияни так встигли звикнути до кіосків із продажу соціального хліба, що не звернули уваги на важливу обставину – трирічний термін дії інвестиційного договору між ПАТ «Київхліб» і громадою міста Києва добігає фінішу. Відтак в столиці значно поменшає пунктів продажу соціального хліба.

«Знайомтеся: призначено нових заступників голови КМДА»

Київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження про призначення В’ячеслава Непопа і Валентина Мондриївського заступниками голови Київської міської державної адміністрації.

«З’явиться новий парк»

Розроблено проект створення парку відпочинку «Почайна» в Оболонському районі. Столичні архітектори планують перетворити територію від проспекту Степана Бандери до станції метро «Почайна» («Петрівка») з виходом до Дніпра в сучасну зону відпочинку.

«В заручниках Феміди та «Нафтогазу»

Столиця стрімко наближається до енергетичної катастрофи. Крім гарячої води, може не стати й світла, попереджає «Укренерго». у лікарнях оголошено надзвичайну ситуацію. під загрозою – опалювальний сезон. На баланс КП «Київтеплоенерго» передано останні об’єкти, якими 17 років управляло ПАТ «Київенерго» – ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 і завод «Енергія». Для їх безперебійної експлуатації нове підприємство не має газу. «Нафтогаз» відмовився його постачати після того, як Київрада не погодилася визнати «Київтеплоенерго» правонаступником п’ятимільярдного боргу приватного попередника. Йдуть суди.

«Як врятувати Дніпро»

Про сильне забруднення річки свідчить поява медуз. Через варварське ставлення до природи головна річка України замулюється з року в рік. Зважаючи на підвищену солоність води, у дніпровській фауні відбуваються зміни, якими цікавляться не лише екологи, а й іхтіологи…

«Чому виступають проти «чотирилисника»?

Проект реконструкції Шулявки «гальмується» втретє. «Чотирилисник» із трьома з’їздами – такий вигляд має проект реконструкції Шулявської розв’язки, який нещодавно затвердили у стінах Київської міської держадміністрації. Чи вдасться його реалізувати, зважаючи на чергову протестну петицію, зареєстровану на сайті Київради?

«Столичний експорт розправляє крила»

У Києві реалізують програми фінансової підтримки підприємств-експортерів. Однією з важливих умов для створення нових робочих місць, підвищення рівня доходів киян та реалізації соціальних програм є кардинальна зміна структури експорту столичних підприємств і постійне нарощування обсягів експорту їхньої продукції. Ці проблеми обговорювали на круглому столі, який пройшов у рамках виставки продукції промислових підприємств міста «Зроблено в Києві».

Більше новин – на сайті «Вечірки».

Перейти до спискуВерсiя для друку