Головна  →  Новини  →  22 серпня 2018

23 серпня у Києві традиційно відзначать День Державного Прапора України

23 серпня у Києві традиційно відзначать День Державного Прапора України

Про це повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій. Зокрема, напередодні 27-річниці незалежності України, 23 серпня о 10.00 біля будівлі Київської міської державної адміністрації та в районах Києва відбудеться Церемонія урочистого підняття Державного Прапора України.

Цього ж дня, згідно з підписаним розпорядженням КМДА, заплановане вручення паспортів громадянина України шістнадцятирічним юнакам і дівчатам столиці, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, мистецтві (вул. Хрещатик, 36). Захід завершиться святковою ходою із Державним Прапором головною вулицею столиці до Майдану Незалежності.

Встановити новий рекорд Національного реєстру в номінації «Найдовший прапор України» готуються у Дарницькому районі. Прапор довжиною 2 км 700 метрів розгорнуть від вулиці Руденко до Харківської площі. Акція розпочнеться о 8.00.

Важливо зазначити, що під час проведення у столиці урочистих і святкових заходів до Дня Державного Прапора України передбачені тимчасові зміни транспортного руху та заборона паркування на низці вулиць. Деталі – за посиланням.

Просимо водіїв врахувати зазначену інформацію, плануючи свої поїздки містом 23 серпня.

Перейти до спискуВерсiя для друку