Головна  →  Новини  →  3 липня 2015

Марина Хонда: «У питаннях впорядкування міського середовища громадська думка і позиція мають особливу вагу»

Марина Хонда: «У питаннях впорядкування міського середовища громадська думка і позиція мають особливу вагу»

На цьому наголосила директор Департаменту суспільних комунікацій Марина Хонда під час круглого столу «Роль органів самоорганізації населення в благоустрої території», який пройшов сьогодні у Київській міській державній адміністрації за участю керівників ОСНів столиці:

‒ У розпал наведення ладу у столиці громадськість не може стояти осторонь. На пріоритетності громадської думки постійно наголошує Київський міський голова Віталій Кличко. Сьогодні у складних і важливих питаннях впорядкування міського середовища, зокрема МАФів, громадська думка і позиція мають особливу вагу, яку досить аргументовано і відповідально відстоюють саме ОСНівці. Вони вже не раз довели, що хочуть і можуть допомагати міській владі навести порядок, шукають і пропонують свої шляхи вирішення тих чи інших проблем.

На більш проблемні і актуальні запитання представників ОСН відповів перший заступник директора КП «Київблагоустрій» Андрій Андрєєв. Зокрема, ОСНівці порушили тему повноважень громадських інспекторів з питань благоустрою, законності та доцільності розташування МАФів на прибудинкових територіях. В ході дискусії Андрій Сергійович вніс пропозицію активніше активніше залучати ОСНи до благоустрою та впорядкування територій житлових будинків, контролю за санітарним станом.

У свою чергу, керівники ОСНів звернули увагу на необхідність збереження зелених зон та облаштування зон відпочинку у мікрорайонах, а також наголосили на потребі жорсткого контролю та координації різних служб щодо санітарного стану і благоустрою територій.

Перейти до спискуВерсiя для друку