Головна  →  Новини  →  21 січня 2019

Ексклюзивний настільний календар «Соборна. Вільна. Неподільна» на 2019 рік можна отримати у подарунок 22 січня

Ексклюзивний настільний календар «Соборна. Вільна. Неподільна» на 2019 рік можна отримати у подарунок 22 січня

До 100-річчя проголошення Соборності України Департамент суспільних комунікацій виготовив настільний календар «Соборна. Вільна. Неподільна» на 2019 рік. Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та комунікацій Департаменту суспільних комунікацій.

Як зазначила в.о. директора Департаменту Тетяна Гузенко, настільний календар виготовили на підтримку соціальної кампанії, спрямованої на зміцнення національної єдності та консолідацію українського суспільства:

‒ Цей проект реалізовано спільно із патріотичним арт-проектом «Україна. Згадати все», які поділилися своєю креативною ідею. Автори цього унікального кольорового календаря – Ігор Князів, креативний директор, та Ганна Бездоганна, стиліст і фотограф проекту, які й надали нам 12 яскравих світлин. Всі, хто завітає до нашого Департаменту у День Соборності України, 22 січня, отримають цей календар у подарунок.

Варто зазначити, що у столиці затверджено план заходів щодо відзначення у 2019 році Дня Соборності України в м. Києві. Більш детально про урочисті та святкові заходи – за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку