Головна  →  Новини  →  7 липня 2015

8 липня – останній день прийому документів на Міський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування

8 липня – останній день прийому документів на Міський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування

До уваги ОСНів столиці: Департамент суспільних комунікацій нагадує, що завтра, 8 липня, ‒ останній день прийому документів на Міський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

За інформацією відділу з питань місцевого самоврядування Департаменту, цього року ОСНам пропонується подавати проекти та програми за 12-ма напрямками:

1. Проведення робіт з благоустрою,озеленення та тримання в належному стані відповідних територій та обладнання дитячих і спортивних майданчиків.

2. Удосконалення механізмів контролю за наданням житлово-комунальних послуг населенню та зарістю проведених у житлових будинках ремонтних робіт.

3. Організація допомоги інвалідам, сім’ям загиблих воїнів, дітям-сиротам, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям.

4. Здійснення заходів щодо охорони навколишнього природного середовища.

5. Розвиток органів самоорганізації населення як важливої ланки системи місцевого самоврядування в м. Києві.

6. Освітнє, наукове та інформаційне забезпечення розвитку місцевого самоврядування в м. Києві.

7. Соціальний захист населення.

8. Підтримка становлення та розвитку молоді.

9. Підтримка освіти та виховання.

10. Підтримка здорового способу життя та розвитку фізичної культури.

11. Відродження і розвиток національної культури та духовності.

12. Удосконалення механізмів організації громадського порядку та охорони довкілля.

Як пояснив начальник відділу з питань місцевого самоврядування Віктор Галета, з міського бюджету на проекти розвитку територій та місцевого самоврядування столичних ОСНів виділено 1 мільйон гривень. Розмір фінансової підтримки для переможців Конкурсу визначатиметься в залежності від кількості населення території ОСН.

Які саме проекти отримають фінансову підтримку, визначатиме Конкурсна комісія, до складу якої увійшли депутати Київської міської ради, очільники профільних департаментів КМДА, зокрема, Департаменту суспільних комунікацій, Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, представники райдержадміністрацій та інші. За необхідності, для визначення актуальності та важливості проектів і програм в залежності від тематики залучатимуться спеціалісти-експерти. При визначенні переможців Конкурсу перевага надаватиметься проектам та програмам, автори яких зможуть залучити додаткові джерела співфінансування.

Прийом проектів проводиться за адресою: вул. Хрещатик, 44 (4-й поверх, каб. 412), Департамент суспільних комунікацій. Телефон для довідок: 230-92-07.

Перейти до спискуВерсiя для друку