Головна  →  Новини  →  9 липня 2015

Активісти ОСН «Злагода — 1» перевірили стан виконання ремонтних робіт у житловому будинку по проспекту Перемоги, 95

Активісти ОСН «Злагода — 1» перевірили стан виконання ремонтних робіт у житловому будинку по проспекту Перемоги, 95

За інформацією начальника відділу з питань місцевого самоврядування Департаменту суспільних комунікацій Віктора Галети, у зв’язку з реалізацією у столиці спеціальної міської програми з ремонту житлових будинків, дворів та міжквартальних проїздів до контролю за якістю виконання всіх робіт міською владою активно залучаються представники органів самоорганізації населення:

— ОСНи на сьогодні мають усі важелі для контролю за ремонтними роботами та забезпеченням порядку в будинках, в яких мешкають. Крім того, вони можуть не лише контролювати, а й впливати на якість ремонтних робіт, розподіл коштів, доцільність виконання тих чи інших робіт, вносити корективи до планів. Приймати або не приймати роботи у підрядників — визначатимуть саме ОСНи: адже хто, як не мешканці, можуть об’єктивно оцінити рівень проведених робіт. Сприяння такій конструктивній комунікації з населенням — одне з пріоритетних завдань міської влади.

Так, активісти ОСН «Комітет мікрорайону «Злагода — 1» спільно з представниками Святошинської райдержадміністрації та КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва» перевірили як проводиться капітальний ремонт сходових клітин у житловому будинку № 95 по просп. Перемоги. Зокрема, ОСНщики ознайомилися з обсягом запланованих робіт, разом із замовником — КП «Київбудреконструкція» — обговорили види ремонтних робіт та узгодили графіки виконання ремонту.

Як зазначили у Департаменті суспільних комунікацій, наразі громадський контроль за проведенням ремонтів у житлових будинках здійснюється активістами ОСНів Деснянського, Дарницького, Святошинського районів.

Перейти до спискуВерсiя для друку