Головна  →  Заходи  →  17 вересня 2019

19 вересня у Печерському районі відбудеться Форум організацій громадянського суспільства «Київ – столиця діалогу»

Департамент суспільних комунікацій КМДА розпочинає «осінню серію» Форумів організацій громадянського суспільства «Київ – столиця діалогу» та запрошує представників активної громадськості міста Києва взяти участь у заходах, які у вересні-жовтні відбудуться у Печерському, Подільському, Оболонському, Шевченківському і Деснянському районах столиці.
 
Під час Форуму планується проведення виставки-ярмарку активних організацій громадянського суспільства, підніматимуться нагальні теми розвитку та життєдіяльності району щодо житлово-комунального господарства, міської забудови, контролю за благоустроєм, охорони культурної спадщини, соціальної та внутрішньої політики тощо.  
 
Щоб долучитися до обговорення актуальних проблемних питань свого району, розповісти про успішний досвід реалізації ідей, проектів та ініціатив, будь ласка, зареєструйтеся за допомогою форми за посиланням та станьте учасником Форуму.
 
Уточнену Програму заходів буде надіслано учасникам Форуму на електронну пошту, зазначену у формі, не пізніше, ніж за один день до проведення події.
 
Місце проведення – готель «Русь» (вул. Госпітальна, 4).
 
Початок – о 10.00.
 
Довідки за електронною поштою [email protected] або телефоном 235-07-80.
Перейти до спискуВерсiя для друку