Головна  →  Інформація ОСН  →  11 січня 2020

«Чарівна казка в Пирогові»

В мікрорайоні «Пирогів» Голосіївського району міста Києва щорічно до новорічних свят проводиться урочисте відкриття ялинки, участь у якому беруть активні мешканці мікрорайону з населенням понад 1,5 тис. мешканців, з яких дітей та молоді близько 900 осіб. Це свято є особливо важливим для нас з огляду на те, що ми проживаємо на околиці столиці.

Не винятком став і цей рік. Орган самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Пирогів» організував новорічне свято «Чарівна казка в Пирогові» для дітей різного віку та їх батьків.

До проведення заходу долучилися активні, небайдужі мешканці, які спільно з організацією партнером свята встановили красиву ялинку та прикрасили її новорічними іграшками, облаштували приміщення для проведення свята. По закінченню свята учасників заходу чекав святковий стіл.

Під час новорічного заходу працювали аніматори в костюмах казкових героїв: Олафа, Ельзи та Діда Мороза, які проводили цікаві конкурси для всіх бажаючих і дарували новорічні подарунки, а також робили аквагрим малечі - розфарбовували новорічними малюнками казкових звірів, героїв з мультсеріалів.

Наприкінці свята Дід Мороз разом з керівником ОСН «КМ «Пирогів» Тамарою Цикаленко роздавав всім присутнім діткам солодкі подарунки. На заході була новорічна та дуже весела атмосфера, у дітей - щасливі оченята та гарний настрій.

Отож, висловлюємо величезну вдячність всім хто долучився до організації новорічного свята та взяв участь у заході. Цей захід надав чудову можливість ще раз згуртувати нашу «мікрогромаду» та подарувати новорічний настрій мешканцям мікрорайону.

 ОСН «Комітет мікрорайону «Пирогів»

Перейти до спискуВерсiя для друку