Головна  →  Інформація ОСН  →  15 січня 2020

Подарунки від Святого Миколая!

День Святого Миколая для кожного українця має сакральне значення. Саме в цей день в кожній оселі нашої країни дітлахи з самого ранку перевіряють який подарунок залишив їм Святий Миколай під подушкою.

Враховуючи, що на кінець року всі дітлахи перебувають в очікуванні  дива, органом самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Олександрівська слобідка» спільно з комітетами мікрорайонів «Дубовий гай» та «Батиєва гора» прийнято рішення організувати дитяче святкове привітання малечі саме з Днем Святого Миколая у трьох дошкільних навчальних закладах на території  діяльності комітетів: № 692 (вул. Златопільська, 3-А), № 748 (вул. Олексіївська, 9-А), № 650 (вул. Солом’янська, 19-А).

Для привітання дітей було запрошено професійних аніматорів, які майстерно перевтілилися у улюблених для малечі персонажів з мультфільмів – «Міньйони». Поки Міньйони розважалися з дітлахами, граючи в ігри та проводячи інтерактивні конкурси, до виступу готувалося шоу мильних бульбашок. Мильні бульбашки різних форм та розмірів в незліченій кількості викликало у дітей непідробне зачарування та захоплення. Кожен з присутніх дітей був сфотографований у мильній бульбашці у повний зріст. І перед закінченням свята до малечі завітав і сам Святий Миколай, і вручив кожному подарунок.

Загалом святкове привітання в кожному з дошкільних навчальних закладів тривало по 2 години. Всього привітали понад 250 дітей.
 

Керівник органу самоорганізації
населення «Комітет мікрорайону
«Олександрівська Слобідка»                                                  Т.В. Морозовський

Перейти до спискуВерсiя для друку