Головна  →  Інформація ОСН  →  15 січня 2020

Святкування Нового року та Різдва Христового у мікрорайоні Совки

Комітетом мікрорайону «Совки»» 12 січня 2020 року організовано і проведено святкування  Нового року та Різдва Христового. Мешканці з дітьми були запрошені до місцевого парку, де на  всіх очікували аніматори, колядники, гарний настрій та подарунки для малечі.

З чим у Вас асоціюється зима? Звичайно сніг, Різдво, санчата та гарячі напої. 2020 рік поки що не потішив киян сніговими розвагами, а тому ми вирішили влаштувати місцеве свято.

По-перше, нам дуже пощастило жити саме в цьому мікрорайоні, бо сусіди у приватному секторі, то велика родина, де переважна більшість мешканців знають один одного з дитинства. 

По-друге,  на свята збираються всі покоління жителів Совок від малечі до старших людей, які завжди із захопленням споглядають за  розвагами дітей та молоді. 

Новорічне свято, не залишило байдужими жодного із присутніх. Церковний хор заспівав колядок, а настоятель Совської церкви отець Валерій тепло привітав мешканців із Різдвяними святами.  Дітей розважали аніматори: проводили ігри та конкурси, нагороджували призами. Організатори свята  пригощали всіх  глінтвейном, смаженими ковбасками та гарячим чаєм зі смаколиками. 

Приємна атмосфера, смачна їжа та напої не залишили шансу поганому настрою, танцювали всі і діти, і їх батьки.  По завершенню розваг діти отримали подарунки. 

За період діяльності нового персонального складу комітету проведено такі заходи, як: День козацтва, Масляна, День сусіда (проведеним разом із ОСНом «Щастя», які, доречі, як добрі сусіди, були і на цьому святі), а відтепер і святкування Нового року та Різдва Христового стають чудовою традицією для нашого мікрорайону, згуртовують громаду та покращують соціальну активність мешканців, а тому їх кількість буде неодмінно збільшуватись, адже щороку долучається все більше бажаючих взяти участь у подібних заходах, надати фінансову та організаційну допомогу.

ОСН «Комітет мікрорайону «Совки»

Перейти до спискуВерсiя для друку