Головна  →  Новини  →  10 липня 2015

Департамент суспільних комунікацій надасть медіапідтримку реалізації програми запобігання і протидії корупції у столиці

Департамент суспільних комунікацій надасть медіапідтримку реалізації програми запобігання і протидії корупції у столиці

Департаментом суспільних комунікацій розробляються заходи з інформаційного супроводу програми запобігання і протидії корупції у столиці. Крім того, збираються пропозиції від громадського сектору та журналістів.

На необхідності врахування пропозицій представників компанії Transparency International Україна та рекламної агенції Havas Worldwide Ukraine наголосила в.о. заступника начальника управління преси та інформації Департаменту Віра Фамуляк-Зелінська за результатами прес-конференції на підтримку масштабної інформаційно-правозахисної кампанії, що спрямована на захист викривачів корупції «Вони б не мовчали».

Зокрема, на прес-конференції в «Укрінформі» обговорили покрокові заходи з реалізації такого проекту, направленого на зміну негативного ставлення до викривачів корупції.

Так, у рамках кампанії протягом липня – серпня у 19 регіонах України буде розміщено 180 білбордів і 400 сітілайтів із зображенням українських грошей з портретами Тараса Шевченка, Лесі Українки та Григорія Сковороди. Зображення буде символічним: роти видатних українців закриті гумками для грошей, бо вони змушені бути учасниками корупційних процесів. Слоган кампанії – «Вони б не мовчали» – закликає не мовчати, бо корупція – це ганебне явище та злочин.

Детальніше – за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку