Головна  →  Новини  →  10 липня 2015

Колектив «Вечірнього Києва» викрив «фальшивих» передплатників і заявив, що жодні провокації не завадять газеті стати одним із найкращих видань української столиці

Щонайменше подив викликали у колективу «Вечірнього Києва» скарги від 64 нібито передплатників газети, які надійшли телефоном протягом тижня до Контактного центру м. Києва. Зокрема, дозвонювачі «дуже обурювалися», що у їхніх поштових скриньках не було примірника газети за 25 червня ц.р. (№ 25), і прохали «вжити заходів», зазначивши номери своїх телефонів і домашні адреси.

За словами в.о. головного редактора «Вечірки» Максима Філіппова, сигнали були негайно узяті в роботу, щоб перевірити і з’ясувати, чому і з чиєї вини читачі не одержали улюблене видання:

— Працівники міської дирекції Укрпошти з’ясували, що за адресами, які були зазначені у скаргах, передплата на «Вечірку» взагалі не оформлювалася. А номери телефонів постраждалих «передплатників» були здебільшого вигадані. Одна із «скаржниць», після того, як їй зателефонували працівники «Вечірки», сказала, що вперше чує про таку проблему і особисто на лінію «1551» не зверталася.

Ось так і з’ясувалося, що понад півсотні скарг стосовно передплати – фальшивка. Водночас ці заяви змушені були перевіряти фахівці КМДА, інших організацій, витрачаючи на це робочий час.

Більшість киян знають, що кожна скарга чи пропозиція, яка надходить до «Контактного центру Києва 1551», не залишається поза увагою. Люди звертаються сюди з найрізноманітнішими питаннями: щодо роботи ліфтового господарства, освітлення вулиць, опалення, незаконних МАФів, стихійних сміттєзвалищ, пошкоджених ділянок доріг тощо. Усі звернення оперативно опрацьовуються і надсилаються до відповідних підрозділів КМДА з тим, щоб швидко вирішити проблему, максимально допомогти мешканцям, вжити усіх заходів для виправлення тієї чи іншої ситуації.

— Кому були потрібні такі «жарти», а точніше – провокації? Можливо, тим, кому не до вподоби оновлена «Вечірка», яка прагне об’єктивно і цікаво висвітлювати життя міста? Сьогодні «Вечірній Київ» узяв курс на те, щоб стати одним із найкращих видань української столиці. І жодні провокації цьому не завадять, — наголосив Максим Філіппов.

Перейти до спискуВерсiя для друку