Головна  →  Новини  →  16 липня 2015

Що робить команда Кличка, щоб Київ став по-справжньому європейським містом, – у свіжому номері газети «Вечірній Київ» за 16 липня

До уваги читачів – результати роботи Київського міського голови за рік. На сторінках газети подано чимало фактів, не відомих широкому загалу, але важливих і позитивних для киян. Йдеться про збільшення видатків на соцзахист на 2,4 млрд грн., продаж 210 найменувань ліків за найнижчими у столиці цінами, придбання на 6 млн грн. засобів протезування для учасників АТО, виділення 150 млн грн. на реконструкцію медустанов та 26 млн на обладнання для поліклінік і лікарень.

У розвиток теми – про зміни, на які чекають Хрещатик з Майданом та Контрактову площу. «Вечірка» детально знайомить своїх читачів з проектами-переможцями конкурсу «Територія гідності», який передбачає оновлення територій Майдану Незалежності, вулиці Хрещатик та навколишніх кварталів і меморіалізацію подій Революції Гідності. А автори проекту «Київська вітальня» – переможці архітектурного конкурсу з реконструкції Контрактової площі – розповідають про своє бачення організації якісного громадського простору європейського рівня.

У сьогоднішньому номері «Вечірнього Києва» ви також знайдете інформацію про участь народних засідателів та присяжних у судовому процесі, разом із журналістами проінспектуєте черги до центрів обслуговування «Київнерго», а для любителів веломандрівок – нові захоплюючі маршрути та календар подорожей на липень.

В гостях у «Вітальні» – відома журналістка, художниця, поетеса, перекладачка Валентина Давиденко, яка розповідає про своє мистецтво журналістики, містичні історії з життя і розмірковує про те, що потрібно зробити, щоб українці жили краще.

Спортивна сторінка представлена футбольним репортажем з Суперкубку України про напружений поєдинок двох легендарних команд – «Динамо» та «Шахтар».

Традиційно у номері – телепрограма, дозвілля, гороскоп.

Перейти до спискуВерсiя для друку