Головна  →  Новини  →  4 листопада 2021

До уваги представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців!

До уваги представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців!

ОГОЛОШЕНО
відбір кандидатур до складу конкурсної комісії
міського конкурсу з визначення проєктів
«Громадська  перспектива:  прозора влада та активна громада»!

Департаментом суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) – (далі Організатор) відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 (далі – Порядок), з метою надання фінансової підтримки для реалізації проєктів інститутів громадянського суспільства, спрямованих на розв’язання соціально-економічних питань, пов’язаних з розвитком міста Києва оголошено міський конкурс з визначення проєктів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» (далі – Конкурс).

За умовами проведення конкурсу наразі Організатором формується конкурсна комісія, яка буде розглядати конкурсні пропозиції інститутів громадянського суспільства, надані для участі у Конкурсі, та визначатиме переможців.

З метою відбору кандидатур для включення до складу конкурсної комісії запрошуємо до співпраці представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ та фахівців.

Всі, хто виявить бажання взяти участь у роботі конкурсної комісії просимо до 17 листопада поточного року подати свою заяву до Організатора Конкурсу в електронній формі у форматі *PDF з поміткою «Для участі у роботі конкурсної  комісії» на електронну адресу [email protected] щоденно (телефон для довідок: (044) 235-01-75).

Заява складається у довільній формі із зазначенням наступної інформації:

рівень, ступінь освіти;

досвід діяльності у відповідній сфері із забезпечення виконання пріоритетних завдань;

досвід участі кандидата у реалізації проєктів, що спрямовані на забезпечення виконання пріоритетних завдань, та рівень виконання  таких проєктів;

досвід членства кандидата у конкурсних комісіях з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка;

міжнародна експертна діяльність у відповідній сфері із забезпеченням виконання пріоритетних завдань протягом останніх трьох років;

делегування кандидата інститутом громадянського суспільства, який він представляє, або науковою установою, в якій він працює, з додаванням відповідного листа-підтвердження.

Принагідно зазначаємо:

члени конкурсної комісії здійснюють свої повноваження на громадських засадах.

не може бути членом конкурсної комісії особа, що є керівником, членом керівних органів або працівником учасника конкурсу.

члени конкурсної комісії зобов’язані не допускати реального або потенційного конфлікту інтересів під час розгляду конкурсних пропозицій.

засідання конкурсної комісії проводяться у міру потреби, про що Організатором конкурсу повідомляється учасникам засідання не пізніше ніж за три календарних дні до його проведення.

організатор конкурсу за поданням конкурсної комісії виводить з її складу члена комісії, який двічі підряд не взяв участі у засіданні конкурсної комісії, за умови його повідомлення за три календарних дні до проведення засідання.

Чекаємо на пропозиції!

Перейти до спискуВерсiя для друку