Головна  →  Новини  →  13 липня 2022

Терцентри соціального обслуговування громадян отримали необхідну кількість одягу та постільної білизни для осіб, які цього потребують

Територіальні центри соціального обслуговування громадян отримали необхідну кількість одягу та постільної білизни для допомоги внутрішньо переміщеним особам і тим, хто опинився у складних життєвих обставинах. Департамент соціальної політики висловлює подяку всім мешканцям Києва за участь та підтримку.

Завдяки небайдужим містянам «банки одягу» столиці наповнені. На сьогодні потреба в одязі та постільній білизні закрита повністю завдяки допомозі містян та роботі Гуманітарного штабу.

Нагадаємо, що Гуманітарний штаб Києва забезпечує необхідними речами і продуктами харчування органи соціального захисту, які, у свою чергу, надають допомогу особам, які найбільше цього потребують: одиноких і людей літнього віку, осіб з інвалідністю, матерів з маленькими дітьми тощо.

У разі, якщо потреба в поповненні «банків одягу» з’явиться знову, міська влада обов’язково повідомить про це мешканців міста, аби всі охочі змогли допомогти тим, хто цього потребує.

Перейти до спискуВерсiя для друку