Головна  →  Новини  →  23 липня 2015

Як забезпечити учасників АТО житлом? Читайте у сьогоднішньому випуску газети «Хрещатик»

У «Хрещатику» вийшов сьомий випуск інформаційного бюлетеня на підтримку учасників АТО, підготовлений за сприяння Департаменту суспільних комунікацій.

На сторінках видання заступник голови Бюджетного комітету Верховної Ради України Віктор Кривенко, голова Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Артур Дерев’янко, перший заступник міністра соціальної політики України Василь Шевченко обговорюють питання забезпечення житлом найбільшої кількості сімей загиблих учасників АТО та інвалідів, які отримали І або ІІ групу інвалідності під час участі в антитерористичній операції.

Які заходи для покращення житлових умов киян-учасників АТО та родин загиблих героїв пропонуються у столиці, розповідає голова комісії Київської міської ради з питань містобудування, архітектури та землекористування Володимир Прокопів.

Як держава, міська влада, депутати та громадські організації вирішують питання забезпечення житлом учасників АТО – у статті «Держава турбується про військових».

Також у випуску – про оздоровлення дітей-переселенців із зони АТО у Хорватії, допомогу підприємств Подолу у ремонті та відновленні автотехніки для ЗСУ, передачу камуфляжного автомобіля військовослужбовцям на схід України від установ та громадських організацій Деснянського району.

Традиційна рубрика «Мовою цифр» знайомить з роботою райдержадміністрацій Києва з учасниками АТО та їх родинами.

Перейти до спискуВерсiя для друку