Головна  →  Новини  →  23 липня 2015

Департамент суспільних комунікацій ініціює проведення єдиного Дня інформування з нагоди вшанування пам’яті князя Київського Володимира Великого

Департамент суспільних комунікацій ініціює проведення єдиного Дня інформування з нагоди вшанування пам’яті князя Київського Володимира Великого

За ініціативи Департаменту суспільних комунікацій з 27 по 28 липня буде проведено єдиний для всіх структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації та районних в м. Києві державних адміністрацій День інформування населення, трудових колективів підприємств, установ та організацій з нагоди вшанування пам’яті князя Київського Володимира Великого.

Як повідомили у відділі з суспільно-політичних питань Департаменту, День інформування проводиться на виконання Указу Президента України «Про вшанування пам’яті князя Київського Володимира Великого – творця середньовічної європейської держави Руси-України» з метою нагадування про роль історичної спадщини Руси-України у становленні традицій української державності та впливу політики князя Київського Володимира Великого на події української історії, політичний та економічний розвиток Європи, а також визнання важливості прийняття християнства для розвитку українського суспільства як невід’ємної частини європейської цивілізації.

Довідково

28 липня в Україні відзначають день пам’яті Святого Рівноапостольного князя Володимира – Хрестителя Київської Русі та День Хрещення Київської Русі-України. Цього року відзначається 1000 років від дня упокоєння Київського князя.

Перейти до спискуВерсiя для друку