Головна  →  Новини  →  25 серпня 2022

На Хрещатику встановили інсталяцію, яка нагадує про судилище над захисниками «Азовсталі»

На Хрещатику встановили інсталяцію, яка нагадує про судилище над захисниками «Азовсталі»

У центрі Києва встановили інсталяцію, яка нагадує про судилище над захисниками «Азовсталі» в окупованому Маріуполі. Металеву клітку розмістили біля будівлі Київської мерії на Хрещатику, 36.

Інсталяцію «Free Azovstal defenders» створили Асоціація родин захисників «Азовсталі» спільно з благодійним фондом ветерана «Азову» Владислава Коренка «24.02. UA» та незалежною креативною агенцією «TSD agency».

У такий спосіб родини військовополонених хочуть привернути ще більше уваги світу до того судилища, який росіяни хочуть провести в окупованому Маріуполі. Мова йде про так званий «трибунал» над захисниками на сцені маріупольської філармонії.

Клітка висотою 2 м, шириною 1 м і довжиною 0,75 м із надписом «FREE HEROES OF AZOVSTAL» надає можливість перехожим відчути умови, в яких наразі перебувають полонені захисники «Азовсталі».

Усіх киян та гостей міста, які у ці дні будуть на Хрещатику, закликають сфотографувати інсталяцію та розміщувати фото в соціальних мережах за хештегом #FreeAzovstalDefenders та позначати під фотографіями світових лідерів, міжнародні організації та засоби масової інформації.

Перейти до спискуВерсiя для друку