Головна  →  Новини  →  29 липня 2015

Громадська рада при Київській міській державній адміністрації розпочала підготовку до свого першого засідання

Громадська рада при Київській міській державній адміністрації розпочала підготовку до свого першого засідання

За інформацією відділу комунікацій з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій, 28 липня відбулося засідання робочої групи з підготовки проведення першого засідання Громадської ради при Київській міській державній адміністрації. Долучитися до роботи мали змогу усі бажаючі члени новообраної Громадської ради. До участі у засіданні зареєструвалися 93 особи.

На порядку денному – розроблення проекту Положення та Регламенту про діяльність Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації), а також обговорення пропозицій щодо постійних робочих органів ради.

Розпочав роботу зібрання заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Олег Куявський, який привітав присутніх з обранням до складу Громадської ради та закликав до опрацювання організаційно-установчих питань порядку денного, за безумовного дотримання вимог чинної постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».

Для подальшої роботи, члени Громадської ради обрали головуючого та секретаря робочої групи. Зокрема, шляхом відкритого голосування головуючим став Михайло Калініченко, секретарем – Інна Туркеня.

Впродовж засідання були розглянуті різні варіанти та форми підготовки до проведення першого засідання Громадської ради при КМДА. Остаточним же рішенням стало утворення секретаріату робочої групи у складі головуючого, секретаря та представника Департаменту суспільних комунікацій.

Впродовж двох найближчих тижнів секретаріат опрацьовуватиме усі пропозиції, які надходитимуть від членів Громадської ради щодо концепції постійних робочих органів ради, її Положення та Регламенту. Узагальнені проекти розглянуть на другому засіданні робочої групи та, в разі прийняття за основу, нададуть для затвердження на перше засідання Громадської ради.

Дата проведення першого засідання Громадської ради при Київській міській державній адміністрації буде визначена після узгодження робочою групою згадуваних проектів.

Перейти до спискуВерсiя для друку