Головна  →  Інформація ОСН  →  12 січня 2023

Допомога ЗСУ від БК «Вулиця Смоленська, 3-А»

Активісти руху самоорганізації населення столиці продовжують допомагати нашим захисникам. Так, жителі БК «Вулиця Смоленська, 3-А»на чолі з Оксаною Зарембою щоденно працюють, бо вважають що Перемога залежить від дій кожного.

Представники комітету – міцна команда, яка постійно та оперативно збирає різноманітну допомогу для військових, а начальник відділу сприяння діяльності #ОСН Денис Демиденко доставляє все необхідне захисникам. Кожного тижня військові отримують продукти харчування, світлове приладдя, одяг, медикаменти, засоби гігієни тощо.

«Від імені військових, висловлюю величезну подяку нашим волонерам – Яні Мазепі, Ользі Ревві, Івану Ревві та всім жителям, хто приносив термоси, чайники, ліки, ліхтарики, консерви, мед, горіхи, смаколики, всім, хто в'язав шкарпетки, передавав теплі речі тощо. Також дякую Денису Демиденку, який доставив всі наші теплі пакуночки любим воїнам, нашим захисникам! Безмежно дякую всім за довіру та допомогу! Вважаю, наша спільна праця - це є потужна зброя для перемоги! Захист України від ворога – то спільна справа. Отож, гуртуємося й впевнено боремося з ворогом, кожен на своєму фронті, на своїй відповідальній ділянці роботи», - наголошує керівник комітету Оксана Заремба.

Діяльність столичних ОСН – приклад того, як швидко консолідуватися і домовлятися між собою, виявляти ініціативи, координувати колективні зусилля для досягнення життєво необхідних цілей. Бути волонтером – це стиль життя більшості представників комітетів, і це безмежно надихає.

Перейти до спискуВерсiя для друку