Головна  →  Новини  →  30 липня 2015

Газета «Вечірній Київ», заснована Київською міською радою, хоче повернути довіру киян

Газета «Вечірній Київ», заснована Київською міською радою, хоче повернути довіру киян

Сьогодні оновлена «Вечірка» вийшла у повному кольорі. «Вечірній Київ» пише про те, що говорить весь Київ, а весь Київ говорить про те, що пише «Вечірній Київ», – таке гасло минулих років взяли на озброєння вечірківці у новому форматі.

Представивши сьогоднішній оновлений повнокольоровий випуск газети, керівник творчої групи Леонід Фросевич (колишній журналіст ВК) зазначив, що у цій «Вечірці» майже все, що хочуть читачі: інтерв’ю з цікавими людьми, критичні матеріали, київські злободенні проблеми, поради, інформація розважального характеру:

– «Вечірній Київ» сьогодні – газета для киян і про киян. Вона стає більш багатогранною, цікавою, пізнавальною. У сьогоднішній «Вечірці» – матеріали різноманітної тематики і жанрів. Тут – про зупинення скандального будівництва на Микільсько-Слобідській, відзначення у столиці великого православного свята Хрещення Київської Русі, будні бійців добровольчого батальйону «Київ – 2», як виховують справжніх патріотів у літньому оздоровчому таборі для дітей і юнацтва «Труханівська Січ».

Зі свіжого числа газети читачі дізнаються, яким сучасні архітектори бачать новий Поділ, а переможці міжнародного конкурсу «Територія Гідності» розповідають про своє бачення реконструкції будівлі «Українського дому» та організації креативного простору Європейської площі.

Секретами творчої кухні на сторінках газети ділиться політичний карикатурист Олег Смаль, письменник Андрій Кокотюха разом із журналістами «Вечірнього Києва» аналізують читацькі смаки киян, а відомі політики-громадські діячі Іван Заєць, Степан Хмара, Павло Мовчан дискутують щодо національно-патріотичного виховання…

Як зазначила заступник директора Департаменту суспільних комунікацій Тетяна Гузенко, «оновлення «Вечірки» стало можливим після рішення Київської міської ради про реорганізацію муніципальних газет, яку ініціювала депутат Київради Рена Назарова. Вже зареєстроване КП «Вечірній Київ», до складу якого увійде офіційне видання для нормативно-правових актів «Хрещатик». Водночас створюємо мультимедійну інтернет-платформу газети, що збільшить аудиторію читачів».

Перейти до спискуВерсiя для друку