Головна  →  Новини  →  30 липня 2015

Як столична влада забезпечує киян-учасників АТО засобами реабілітації? Читайте у сьогоднішньому «Хрещатику»

У газеті «Хрещатик» вийшов восьмий випуск інформаційного бюлетеня на підтримку учасників АТО, підготовлений за сприяння Департаменту суспільних комунікацій.

На забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації киян-учасників АТО столична влада виділила понад 9 млн грн. На сторінках видання директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов розповідає про те, що у Києві працює 12 протезних, ортезних заводів, які виконують заявки на безкоштовне виготовлення протезів для учасників АТО. Якими засобами забезпечуються учасники АТО і які необхідно подати документи для їх отримання, читайте у статті «Безоплатне протезування для учасників АТО».

Також у випуску – цікава розповідь 27-річного капітана Ярослава Миронова про службу і тяжке поранення в бою у Рубіжному Луганської області, в наслідок якого молодий офіцер втратив ногу. Зараз Ярослав веде повноцінне, активне життя і повернувся до армійських лав. Своїми спогадами, емоціями і порадами капітан Миронов ділиться із читачами «Хрещатика» у статті «Встати на ноги і продовжити службу».

Перейти до спискуВерсiя для друку